Okamura (SPD): Fialova vláda prosazuje názorovou diktaturu

11.04.2022 17:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k jednání o vojenské základně USA v Česku

Okamura (SPD): Fialova vláda prosazuje názorovou diktaturu
Foto: Reprofoto: FCB
Popisek: Tomio Okamura (SPD) při jednání Poslanecké sněmovny

Sluníčkářská úderka se snaží bez argumentů onálepkovat odpůrce americké vojenské základny v Česku jako kolaboranty. Není to ale přesně naopak?

USA o vojenskou základnu v Česku vůbec nepožádaly. Takže je to čistě iniciativa vlády Petra Fialy, aby u nás byli cizí vojska. Americkou vojenskou základnu s americkými vojáky v ČR navrhuje Fialova vláda a hned po Velikonocích o tom bude v USA iniciativě jednat ministryně obrany Jana Černochová (ODS).

Hnutí SPD nesouhlasí s přítomností jakýkoliv cizích vojsk na území ČR. Prosazujeme modernizaci naší české armády a změnu strategie naší armády na obranu našeho území a našich občanů místo dosavadního expedičního sboru pro zahraniční mise.

Anketa

Jste pro zbudování základny NATO na českém území?

3%
96%
hlasovalo: 84644 lidí

Návrh Fialovy vlády na vybudování americké vojenské základny s americkými vojáky v České republice podporuje i hnutí ANO - v Partii v TV Prima to dnes řekl místopředseda hnutí ANO, poslanec a hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák (ANO).

Hnutí SPD je tedy JEDINOU stranou v Parlamentu, která je proti americké vojenské základně v ČR. Podle názoru SPD by měla vláda vyhlásit v otázce americké vojenské základny referendum, aby demokraticky rozhodli naši občané. Fialova vláda ale referendum nechce a prosazuje názorovou diktaturu. Proti zákonu SPD o referendu se ve Sněmovně postavilo i hnutí ANO. Podpořte prosím hlasitě SPD!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ostudou ČR je ministr pro evropské záležitosti Dvořák, ne nepřijetí eura

20:18 Okamura (SPD): Ostudou ČR je ministr pro evropské záležitosti Dvořák, ne nepřijetí eura

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům ministra pro evropské záležitosti Dvořáka o…