Okamura (SPD): Firmy krachují a propouští lidi a arogantní předsedkyně TOP 09 Pekarová Adamová?

23.10.2022 13:44 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke zvýšení platů politiků a soudců.

Okamura (SPD): Firmy krachují a propouští lidi a arogantní předsedkyně TOP 09 Pekarová Adamová?
Foto: FCB
Popisek: Tomio Okamura

Fialova vláda káže vodu, a pije víno! Předsedkyně Poslanecké sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová, která řekla, že kvůli válce na Ukrajině si nemůžeme už žít nad poměry a nezdravě zvyšovat platy, bude mít zvýšený měsíční plat z 243 tisíc korun na 274 tisíc korun plus náhrady.

Tato paní, která si sama z peněz daňových poplatníků užívá luxusu plnými doušky, vyzývá zbytek národ k uskromnění a nošení svetrů. Bazény začínají snižovat teplotu vody a stát vydává vyhlášky na omezení topení, firmy krachují a propouští lidi a arogantní předsedkyně TOP 09 Pekarová Adamová, která si nechává za veřejné peníze ve Sněmovně nosit jídlo osobním číšníkem se stříbrným poklopem a jezdí ve státním luxusním BMW, lidem říká, že mají doma chodit v několika svetrech. Hanebnost!

Chci tímto vyzvat české občany, aby přišli 28. října ve 14 hodin do Brna na demonstraci za demisi vlády na náměstí Zelný trh vyjádřit nespokojenost s Fialovou vládou! Musíme říct vládeˇ hlasitě STOP zdražování, STOP válce, STOP rozkrádání naší země! ! Na demonstraci v Brně vystoupím i já osobně, takže se těším na osobní setkání s vámi!

Hnutí SPD prosazuje zamrazení platů politiků. O mém návrhu na zamrazení platů politiků na celé volební období se již letos ve Sněmovně hlasovalo, ale vládní pětikoalice Petra Fialy (ODS) ho zamítla. Vláda Petra Fialy kašle na naše občany a firmy, sami ale plnými doušky chrochtají u korýtek.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

6:23 Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

Jsme jedním z prvních politických subjektů, který začal hned od svého vzniku hájit ve velké míře opr…