Okamura (SPD): Naštěstí občas zvítězí zdravý rozum

18.07.2019 16:47

Komentář na facebookovém profilu ke kauze ruské rodiny ve Švédsku

Okamura (SPD): Naštěstí občas zvítězí zdravý rozum
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Švédsko je země, kde se stávají naprosto šílené věci. Švédské úřady ruské křesťanské rodině sebraly křesťansky vychovávané dítě a předaly ho k výchově muslimské rodině. Ruský občan Denis Lisov (na snímku s dcerami) nakonec musel utéci se svou rodinou do Polska, kde požádal o azyl! Polský soud nakonec díky Bohu rozhodl ve prospěch ruského občana, i když švédské úřady žádaly na základě eurozatykače o vydání jeho i dětí. Polský soud rozhodl, že ho nevydá, a navíc označil jednání švédských úřadů za porušení lidských práv ruského otce. Odporné, jak se sluníčkáři nestydí „znásilňovat“ děti a otevírají dveře islamizaci! Pokud nechcete žít v takovém světě, kde Vám seberou děti a dají je muslimům, podporujte prosím hnutí SPD!

Polská média informují, že rodina Lisovců se v roce 2012 přestěhovala z ruského Chabarovska do Švédska. Když v roce 2014 manželka Denise Lisova vážně onemocněla, na rodinu si posvítily švédské sociální úřady, které v roce 2017 odebraly Denisovi jeho děti a daly je na výchovu do muslimské rodiny libanonského původu. Švédské úřady následně umožnily Denisovi vidět své děti jen šest hodin týdně. Denisovy děti v muslimské rodině psychicky trpěly a Denis se rozhodl vše řešit pokusem o útěk ze Švédska.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Švédské sociální úřady vůbec nebraly ohledy na námitky rodiny a dětí, že jsou křesťansky věřící a nechtějí do muslimské pěstounské rodiny. Podle svědectví dívek byl na ně ze strany muslimské pěstounské rodiny vytvářen nátlak, aby se podřídily pravidlům muslimské víry svých pěstounů! Odporné, jak se sluníčkáři nestydí znásilňovat děti a otevírají dveře islamizaci!

Na základě odborných vyšetření bylo zjištěno, že všechny tři děti se s otcem cítí být psychicky silně spojené a v bezpečí, kdežto jejich odebráním a umístěním do muslimské rodiny vyvolaly švédské úřady u dětí psychické problémy. „Děti byly umístěny do kulturně, nábožensky a mentálně zcela cizí náhradní rodiny, ve které se necítily bezpečně,“ konstatoval polský soudce a dodal, že švédské úřady svým jednáním vědomě dětem ubližovaly. Odporné, jak se sluníčkáři nestydí „znásilňovat“ děti a otevírají dveře islamizaci!

Pokud nechcete žít v takovém světě, kde vám seberou děti a dají je muslimům, podporujte prosím hnutí SPD!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.