Okamura (SPD): Prosazujeme snížení výdajů státu a daní pracujícím rodičům

15.12.2018 17:41

Komentář na facebookovém k návrhu státního rozpočtu

Okamura (SPD): Prosazujeme snížení výdajů státu a daní pracujícím rodičům
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Hnutí SPD odmítá další zvyšování daní, o kterém v médiích mluví ministryně Maláčová. Česká republika patří k zemím s nejvyššími daněmi v Evropě a jejich další zvyšování není možné. Vláda ANO a ČSSD s podporou komunistů se chystá schválit rozpočet, který zvýší dluh země o 40 miliard.

Rozpočet obsahuje desítky miliard korun, které stát vynaloží na nárůst státní byrokracie, zahraniční vojenské operace, dotace pro neziskové organizace s politickým programem a podporu pozitivně diskriminovaných menšin. Paní ministryně chce zavádět další plošné dávky a plošně zvyšovat stávající. To vše za situace faktické plné zaměstnanosti.

Hnutí SPD nabízí jiné řešení. Navrhujeme a v Poslanecké sněmovně prosazujeme snížit výše uvedené zbytečné výdaje státu a výrazně snížit daně pro pracující rodiny s dětmi. Snížíme tím administrativu a výrazně vylepšíme rozpočty pracujících rodin s dětmi. Rodiny, které mají děti a vyhýbají se práci, tímto krokem zjistí, že práce je pro slušné lidi základní způsob jak získat peníze.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.