Okamura (SPD): Sněmovna neschválila nic, čím by bránila české ženy před přicházejícími násilníky

27.01.2016 18:07

Arabové mají nové slovo pro masové veřejné sexuální násilí na ženách. Tím slovem je taharussh. Během tak zvaného Arabského jara jsme mohli všichni v televizi vidět, jakého se tam dopouštějí masového násilí na ženách.

Okamura (SPD): Sněmovna neschválila nic, čím by bránila české ženy před přicházejícími násilníky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Teď už to samé můžeme vidět v Německu, Švédsku, Itálií a dalších evropských zemích. Poslanecká sněmovna kvůli vládě ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL neschválila žádný reálný a účinný krok k tomu, aby české ženy před těmito přicházejícími násilníky bránila. Naopak, vláda odsouhlasila proti vůli občanů přijetí tisíců nezákonných arabských a afrických imigrantů do ČR, z nichž první začnou přijíždět již letos. A nyní se je snaží vláda aktuálně vnutit například zoufalým občanům města Králíky v Orlických horách. Myslím, že to mluví za vše.

Ještě před půl rokem jsem v Parlamentu slyšel arogantní smích a sebejisté ujišťování, že žádný problém neexistuje. Dnes vládní strany i takzvaná opozice debatují s cílem uklidnit voliče. Debatují planě, neboť si nemůžou připustit pravdu.

EU je původcem této krize. Dokud bude Česká republika pod diktátem EU a této české vlády, tak nic nevyřešíme. Vláda a takzvaná opozice bude jen řečnit a na skutečný odpor proti této invazi nemají odvahu. Kdyby ji měli, tak by podpořili návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), že ČR nebude respektovat rozhodnutí EU o kvótách a nebude přijímat nelegální imigranty.

A také by vláda podpořila návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) na vyhlášení referenda o vystoupení z EU, který nám vloni ve Sněmovně již třikrát zamítli, a ohledně imigrantů. Vládní koalice spolu s takzvanou opozicí nám vloni zamítla také náš návrh na zákaz islámského práva šaría a džihád v ČR, jelikož podle našeho názoru odporuje české Ústavě. Naše návrhy nám vláda ve Sněmovně opakovaně zamítá a sami nic v tomto ohledu nenavrhují.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.