Okamura (SPD): Strany vám slibují, ale potom...

25.05.2016 5:31

Zpráva předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD):

Okamura (SPD): Strany vám slibují, ale potom...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

  • Hnutí SPD odstranilo ke dni 24. 5. 2016 formální nedostatky, které se týkaly identifikace drobných dárců na účtech SPD. O tomto stavu nápravy nedostatků byly informovány Kontrolní výbor Poslanecké sněmovny, Poslanecká sněmovna, Ministerstvo vnitra i Vláda ČR. Návrh na pozastavení činnosti hnutí, který podaly politické strany zastoupené v Kontrolním výboru PSP ČR z důvodu těchto formálních nedostatků, považujeme za zásah do ústavních práv občanů ČR, budeme se tomu bránit právní cestou a věříme i v podporu občanů České republiky.

  • Hnutí SPD upozorňuje občany na začátek lživé a manipulační kampaně před letošními krajskými volbami. Tato kampaň se řídí heslem „Nikdo vám nemůže dát tolik, kolik my vám můžeme slíbit“. Mnohé politické strany vám slibují bezpečnou zemi a přitom souhlasily s kvótami pro nelegální imigranty a odmítají zásadní kroky proti šíření ideologie islamistů. Chtějí zvyšovat mzdy a přitom dlouhodobě podporují systém okrádání české pracovní síly v poměru k západním zemím Evropské unie. Poměr HDP ČR k hrubému domácímu produktu Německa, Francie a Velké Británie je v drsném nepoměru k výši průměrné mzdy. Naše integrace v Evropské unii je založena na využívání levné a kvalitní české pracovní síly. Zisk založený na levné pracovní síle putuje do zahraničí. „Zavedené politické strany“ dále slibují voličům chytré školství a přitom podporují zavádění inkluze do škol. Slibují zdravé zdravotnictví a přitom pokračuje rozpad dostupnosti zdravotní péče a je ohrožena její kvalita pro občany České republiky. S těmito sliby manipulují prolhaná a zaplacená média a naprosto selhává veřejnoprávní Česká televize a Český rozhlas.

  • Podle informací z médií kandidát rakouské FPÖ, partnerské vlastenecké strany hnutí SPD, těsně prohrál v 2. kole tamních prezidentských voleb. Pan Norbert Hofer měl o pouhých 30 tisíc hlasů méně než jeho protikandidát. Přes tuto těsnou prohru se dle našeho mínění jedná o obrovský úspěch vlastenecké politické strany. Opakovala se situace z nedávných voleb ve Francii, kdy se všichni napříč politickým a mediálním spektrem spojili proti vlasteneckému kandidátovi. Neztrácejme optimismus, ještě před několika lety jsme o takovém výsledku pouze snili. Dnes je jasné, že vlastenecké politické strany vyšly z defenzívy v celé Evropě a my věříme, že i volby v České republice brzy prokážou, že ani Češi se nechtějí stát poddanými bruselského superstátu!

  • Dne 16. května 2016 proběhla v Poslanecké sněmovně konference, kde hnutí SPD prezentovalo koncepci obrany České republiky, která není v současnosti Armádou ČR zajištěna, a přitom je nutné obranu zajistit. Naše koncepce je založena na zavedení povinného osmitýdenního výcviku pro mladé muže a změně některých výzbrojních priorit Armády ČR. Naše koncepce je v protikladu ke koncepci vlády, ta buduje z české armády malý a drahý expediční sbor neschopný účinně bránit naší zemi. Konference a koncepce hnutí SPD se setkaly s živou diskuzí přítomných a návrhy SPD byly oceněny přítomnými odborníky.

    Tomio Okamura

    • SPD
    • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
    • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.