Okamura (SPD): Zkontaktujete osobně znásilněnou ženu a vysvětlíte jí to do očí?

10.11.2016 20:40

Ústní interpelace na premiéra na 50. schůzi sněmovny 10. listopadu 2016:

Okamura (SPD): Zkontaktujete osobně znásilněnou ženu a vysvětlíte jí to do očí?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

30. října se afghánský migrant pokusil na infekčním oddělení Nemocnice Na Bulovce v Praze znásilnit zdravotní sestřičku. Oficiální informace, kterou jste nám řekl, že ji neznáte, takže já vám pomůžu, které potvrdil i mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 8 Petr Novák, znějí, že to byl legální migrant. Takže tu informaci soudy mají, vy ji nemáte, teď jsem vám pomohl. Takže vás prosím o odpověď. Jak legální to byl migrant? Tedy byl to člověk, který požádal oficiálně na českém zastupitelství v nějaké zemi o azyl? A nebo vaše vláda či ministři a úřady pod vedením vaší vlády mu vyhověli? A nebo to byl migrant, který o azyl požádal poté, co nelegálně překročil naše hranice nebo hranice evropského Schengenského prostoru? Kdo to schválil? Jak a kým byl tento člověk a jeho minulost prověřovaný?

Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie - SPD prosazuje od počátku nulovou toleranci migrace v rámci současné migrační vlny. Odmítáme muslimské, arabské a africké migranty do České republiky a prosazujeme zákaz propagace islámského práva šaría v České republice. Vaše, tedy Sobotkova a Babišova vláda, však dělá pravý opak a všechny tyto naše návrhy jste zamítli. Uvědomujete si, že kdyby vaše vláda nepřijímala tyto migranty, tak tato nebohá česká žena nemusela být znásilněna? Uvědomujete si, že tím, že přijímáte do České republiky tyto migranty, tak jste de facto spolupachatelem tohoto otřesného činu? Máte vy osobně pocit, že je vše v pořádku, pane premiére, a nebo že něco nebo někdo selhal? Kdo konkrétně, pane premiére? Budete osobně kontaktovat tuto znásilněnou ženu a vysvětlíte jí do očí, proč přijímáte africké a arabské migranty do České republiky? A co myslíte, že vám tato žena a její rodina odpoví?

Odpověď premiéra najdete ZDE.

Pane premiére, to je neuvěřitelná odpověď. Od znásilnění uplynulo už téměř čtrnáct dní a vy nevíte, kde se tady ten Afghánec vzal. Znovu opakuji, mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 8 řekl, že je tady ten člověk legálně. Ukončí vaše vláda konečně přijímání afrických a arabských migrantů a migrantů muslimského vyznání do České republiky? Ptám se proto, že z vaší písemné odpovědi na moji minulou interpelaci vyplynulo, že vaše vláda vynakládá na trvalou integraci migrantů do České republiky miliardy korun ročně. A naposledy v září vaše vláda odsouhlasila další půl miliardu korun na integraci dalších šesti tisíc migrantů do České republiky v následujících třech letech. Tyto peníze jsou samozřejmě na úkor peněz pro potřebné české občany. Považuji to za zcela otřesné jednání a naše hnutí Svoboda a přímá demokracie - SPD s tímto zásadně nesouhlasí. A znovu opakuji, šokuje mě, že vy jako premiér české vlády po čtrnácti dnech, kdy k tomu znásilnění Afgháncem došlo 30. října, nevíte dodnes, jestli ten Afghánec tady byl legálně, nebo ne, soudy to přitom potvrzují a vy tu informaci vůbec nemáte a je vám to vlastně tím pádem jedno.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
}

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…