Okamura (SPD): Znásilněním proti rasismu? Zemřela kvůli modlitbě

15.06.2015 10:43

Tak jsem prý svými protiislámskými výroky nově způsobil oficiální roztržku mezi Českou republikou a Saúdskou Arábií. Saúdská Arábie přímo na příkaz krále Salmána ibn Abdal Azíze Saúda zakázala místním firmám účastnit se jakékoli spolupráce s českou stranou. Saúdskoarabský list Al-Vatan a server Gulfnews uvádí jako důvod tohoto rozhodnutí slova prezidenta Miloše Zemana, který označil islám za anticivilizaci, a slova poslance Tomio Okamury z hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), který vyzývá k odporu vůči islamizaci.

Okamura (SPD): Znásilněním proti rasismu? Zemřela kvůli modlitbě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Souhlasíte se mnou nebo se saúdskoarabským králem Saúdem? 

Za sebe říkám, že se nenechám zastrašit a svoje názory na islám nezměním. Udělám maximum pro to, aby islám v České republice nezakořenil, jelikož se jedná o nenávistné a nadřazenecké náboženství. Prosím vás o jasnou veřejnou podporu.

Myslím, že tímto krokem saúdskoarabský král jasně naznačil, že saúdskoarabské investice nejsou jen o vzájemném obchodu, ale také o tom, jak je Česká republika vstřícná k problému islamizace.

A podle mého názoru je dobře, když arabští králové a další muslimští mocní vidí, že v malé středoevropské zemi jsou alespoň dva politici, kteří nemlčí a říkají narovinu, co si o tom myslí. A že to tady díky nim a občanům, kteří s nimi souhlasí, nebude s islamizací tak jednoduché, jako to je v západní Evropě.

V celé roztržce jde ale zřejmě o něco více – o plyn a o ropu. Naše vláda i část opozice poklonkuje USA, přičemž dlouhodobou snahou Američanů je logicky odříznout Evropu od ruských zdrojů. A náhradou mají být naopak spojenci USA, tedy v uvozovkách „báječná a úžasně demokratická“ Saudská Arábie.

A do těchto plánů nyní Zeman s Okamurou hodili vidle. To naše pravdoláskařské politiky na americké ambasádě jistě nepochválí.

Samozřejmě je mí líto toho, že jakákoli zmařená investice znamená ztráty pro konkrétní lidi a firmy. Že naše lázně mohou přijít o dobře platící arabskou klientelu. Že s tím může souviset i ztráta tržeb místních obchodníků a ztráta zaměstnání pro některé zaměstnance.

Ale pokud je cenou, kterou je třeba zaplatit za spolupráci se Saúdskou Arábií to, že musíme ustupovat ohledně islamizace naší země, že musíme povolit chození zahalených žen v burkách, pak mi cena nepřipadá zase tak vysoká.

A dovolte mi na závěr přidat ještě dvě aktuality. Ve Velké Británii se stala další šokující událost. Nemocná 87 letá Britka upadla v sanatoriu, ale „zdravotní bratr“ Abdul Bhutto, který je muslim, jí nepřišel na pomoc, protože napřed prý musel dokončit modlitbu, kterou vyžaduje islám. Žena později zemřela, jelikož ji nebyla poskytnuta včasná pomoc. O celé kauze informuje známý britský deník The Telegraph.

Druhou kauzou, o které informoval euportál, je africký přistěhovalec, který ve Francii postupně mnohonásobně znásilnil 15 bílých žen. A zdůvodnil to u soudu tím, že prý tím bojoval proti rasismu. To je otřesné.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…