Okamura: Ty děti jsou jen živé štíty, které mají soucitem zakrýt invazi "mladých mužů s iPhony"

29.10.2015 13:26

Souhlasím s prezidentem Milošem Zemanem, že zoufalé rodiny s dětmi, které nám televize stále ukazují, jsou jen živé štíty, které mají plánovaně soucitem zakrýt invazi „mladých mužů s iPhony“, kteří jdou do Evropy jako ekonomičtí migranti.

Okamura: Ty děti jsou jen živé štíty, které mají soucitem zakrýt invazi "mladých mužů s iPhony"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Podle přesných čísel, které uvedl maďarský prezident, 79 procent migrantů jsou muži od 18 do 40 let, takže jde o milionovou armádu, která se valí dobýt Evropu. K tomu dodávám, že i náš takzvaný v uvozovkách „spojenec“, turecký prezident Erdogan, prohlásil, že „demokracie je jen vlak, který nás doveze k cíli – a mešity jsou naše bajonety a věřící naši vojáci“. Turecký prezident dále řekl, že neexistuje umírněný islám, protože islám je jen jeden a jakékoli přizpůsobování migrantů západním zemím je zločin proti lidskosti.

A já znovu a znovu, naší vládě navzdory, biju na poplach a říkám, že pochod milionů muslimů do Evropy je nepokrytou kolonizací Evropy. Čelíme největšímu ohrožení evropské civilizace od druhé světové války.
Islám a svoboda nebo demokracie nejde dohromady. Buď tady bude islám, nebo svoboda a demokracie. Jedno nebo druhé. Nic není mezi tím.

Je strašné, že v momentě největšího ohrožení absolutně selhala Evropská unie. Evropské špičky jsou slepé a hluché a vedou do zkázy celý kontinent. Proto prosazuji referendum za vystoupení z EU, aby sami občané mohli rozhodnout o své budoucnosti ve své zemi a také o tom, s kým chtějí žít, koho chtějí mít ve své zemi za souseda.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…