Pajonk (Svobodní): Více škody než užitku. Ve Zlíně se bude demonstrovat proti kvótám

26.09.2015 10:09

V úterý 29. září se na zlínském náměstí Míru sejdou odpůrci kvót. Účastníci budou moci podepsat petici za vyhlášení referenda o vystoupení České republiky z EU. Akci organizuje Strana svobodných občanů.

Pajonk (Svobodní): Více škody než užitku. Ve Zlíně se bude demonstrovat proti kvótám
Foto: archiv
Popisek: Místopředseda Strany svobodných občanů Tomáš Pajonk

Demonstrace proti evropské imigrační politice proběhne ve Zlíně v úterý 29. září v době mezi 16.30 – 17.30 hodin. Podle Svobodných Evropská unie ignoruje postoje členských států a ohrožuje jejich suverenitu.

„EU nám nemá přikazovat, koho máme hostit. Odmítněme falešnou solidaritu, odmítněme řešení, které přinese více škody než užitku. Cílem demonstrace je i ukázat a promluvit o jiné cestě, jak má Evropa řešit migrantskou krizi,“ uvedl Tomáš Pajonk, předseda Svobodných ve Zlínském kraji.

Svobodným vadí nejen politika EU, ale také liknavý postoj české vlády v otázkách imigrační krize. „Každý, kdo chce vzkázat vládě, že nechceme kvóty na imigranty, by se měl dostavit. Na místě bude i petice o referendu za vystoupení z Evropské unie,“ dodal Pajonk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.