Pekarová Adamová (TOP 09): Zasloužíme si žít v míru a bezpečí

22.09.2022 11:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k ukončení války na Ukrajině

Pekarová Adamová (TOP 09): Zasloužíme si žít v míru a bezpečí
Foto: Reprofoto: Twitter
Popisek: Markéta Pekarová Adamová před vitrínou s předměty

Možná některým neuniklo, že zatímco diktátor Putin mobilizuje a hrozí světu jadernými zbraněmi, právě na včerejšek připadl mezinárodní den míru. Chtěla bych Vám proto povědět, jaká představa se mi dnes víc než kdy jindy honí hlavou.

Ústup ruských okupantů za hranice Ukrajiny a ukončení nesmyslné Putinovy války. S tím související konec napětí ve světě a zdražování. Jen málo věcí by mi udělalo větší radost – a věřím, že i Vám.

Problémy, které máme nejen jako Česká republika, ale i celý svět, nevymizely. Jen se o nich tolik nepíše, protože je nahradily jaderné výhružky a svědectví o mučírnách, které po sobě ruští okupanti na Ukrajině zanechali. Přitom bychom mohli opět věnovat veškerou svou energii vlastnímu rozvoji.

Určitě nebudu jediná, kdo to tak má. Nejen kvůli své rodině a přátelům, ale všem lidem v České republice odmítám tuhle představu označit za naivní. Zasloužíme si žít v míru a bezpečí. A to může nastat jen tehdy, jako když v roce 1991 poslední sovětský okupant opustil hranice našeho státu.

Nebude to snadné. Ale musíme pro to udělat vše, co je v našich silách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…