Piráti a Starostové odstartovali roadshow Křížem krážem krajem

24.06.2021 11:30

V úterý 22. června odstartovala roadshow Pirátů a Starostů s názvem Křížem krážem krajem.

Piráti a Starostové odstartovali roadshow Křížem krážem krajem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Piráti a Starostové v čele s předsedy Ivanem Bartošem a Vítem Rakušanem spolu s dalšími dvanácti krajskými lídry odstartovali volební kampaň

V rámci roadshow se lídři Josef Bernard (STAN) a Daniel Kůs (Piráti) budou pravidelně setkávat a diskutovat s občany v menších městech a obcích v Plzeňském kraji. Setkání probíhají způsobem door to door. Piráti a Starostové zavítali během úterý do šesti obcí na jižním Plzeňsku.

Anketa

Je Alena Schillerová dobrá ministryně financí?

69%
28%
hlasovalo: 8750 lidí

První výjezd odstartoval v Chotěšově a následovaly obce Černotín, Přestavlky, Dnešice, Chlumčany a Dobřany. Oba lídři jen během úterý ušli od dveří ke dveřím s koaličními novinami přes 12 kilometrů a diskutovali s desítkami lidí.

“Setkávání s občany nám dává velkou energii a zpětnou vazbu. Zároveň jsme se s Danem vyhecovali k tomu, že společně v rámci roadshow Křížem krážem krajem našlapeme 500 kilometrů s úsměvem na tvářích, a to je výzva,” říká Josef Bernard.

Již dnes odpoledne vyráží Piráti a Starostové do dalších obcí na jižním Plzeňsku a Rokycansku: Nezvěstic, Milínova, Kornatic, Kakejcova, Příkosic, a Mirošova. A v pondělí 28. června bude roadshow pokračovat v obcích na severním Plzeňsku: Záluží, Ledce, Tatiná, Trnová a Horní Bříza.

“Harmonogram na červenec v tuto chvíli společně s Josefem finalizujeme, každopádně platí, že pokud by občané, kterékoli obce měli zájem o naši návštěvu, stačí se ozvat e-mailem nebo zprávou přes Facebook, a my rádi dorazíme,” doplňuje Daniel Kůs.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…