Piráti startují volební kampaň v Praze

29.06.2017 5:28

Náš parlament dnes - dřív než kdy jindy - potřebuje čerstvou krev, politickou stranu vzniklou zdola, nikoliv další umělý marketingový produkt. Díky nadějným průzkumům a zastoupení na pražském Magistrátu jsou Piráti pro Pražany černým koněm sněmovních voleb, tj. v podstatě jedinou neparlamentní stranou, která má šanci se do Parlamentu dostat a může tak přinést do sněmovny čerstvý vítr.

Piráti startují volební kampaň v Praze
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

Miliardář Babiš vyráží do voleb v podstatě s programem centrálního plánovače. Naše silná vize, kterou proti tomu stavíme, je, že bohatství vzniká zdola, u svobodných lidí, živnostníků, inovátorů, nikoliv u tzv. dotačních podnikatelů. Lidé sami přemýšlejí, diskutují, rozhodují sami za sebe, stát jim nehází klacky pod nohy. Fakt je ten, že centrální plánování se neosvědčilo ani za komunismu a i výsledky rozpočtu České republiky i hlavního města Prahy pod vedením ANO ukazují, jak špatně plánují a nezvládají investovat.

V Parlamentu musí být někdo, kdo bude Babiše skutečně kontrolovat! Budeme ho kontrolovat, stejně jako v Praze kontrolujeme Krndu. Z Prahy víme, jak Babiš řídí firmy, že to je neodborné, nikdo za nic nezodpovídá. Dokonce to samé po nás zopakoval audit Ernst & Young, který si Praha nechala udělat. Spíš než “řídit stát jako firmu” to funguje naopak.

Naším volebním cílem je porazit ČSSD v Praze, získat cca 12 % hlasů. V posledních volbách do Zastupitelstva hl. m. Prahy jsme získali 5,3 %. Od té doby jsme vyrostli a fungujeme lépe. Výsledek horší než 7 % bychom považovali za neúspěch. Naším zásadním problémem je, že naši příznivci jsou často nevoliči. Proto chceme přesvědčit v kampani, aby zvedli zadek, nekašlali na svou zemi a došli k těm volbám.

Představení čelních kandidátů a priorit lídra Jakuba Michálka pro Prahu naleznete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…