Podal (SPD): Viry a naše realita

07.03.2021 13:26

Při všech hovorech se nelze vyhnout tématu VIRY. Je popsáno přes 6500 virů. Z nich jeden, SARS – CoV -2 paralyzuje náš svět. Ukázal nám naši lidskou zranitelnost.

Podal (SPD): Viry a naše realita
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Podal(se salátem)

Co s touto situací uděláme? Jedině dobrovolnou vakcinací většinové populace lze tuto pandemii zastavit. To je to, co naší vládě vyčítám. Dopustili největší rozšíření viru v populaci na počet obyvatel na světě a zmíněná vakcinace jako jediné řešení je u nás na žalostné úrovni. Veškeré svalování viny na neukázněné obyvatele je trapné a ubohé.

Úkolem vlády je zajistit dostatek vakcíny, a to nemohou okecat. Obávám se, že vláda hledá řešení, jak od zbabrané pandemie utéct a věnovat se volební kampani. Nebude to poprvé, kdy vláda těsně před volbami o takovém řešení uvažuje, ale doufám, že naposled. Věřím, že tuto strategii občané prokouknou a náležitě potrestají volebním výsledkem vládní koalice v podzimních volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…