Pojezný (KSČM): Jak dál

07.11.2017 4:33

Hádanice a strkanice, nekonečné diskuze, i to je povolební výsledek přinášející jen jakési vakuum nemohoucnosti a mnohdy i vítaný důvod, proč nic nedělat.

Pojezný (KSČM): Jak dál
Foto: kscm.cz
Popisek: Poslanec KSČM Ivo Pojezný

Neřešit problémy a tleskat stagnaci a nečinnosti. Jakoby zapadly všechny sliby a naděje, jež pro mnohé z nás byly bezpodmínečně nutné pro stabilizaci a zlepšení našeho života. Čas nelze zastavit a evidentní snaha o prodloužení tohoto stavu není pro nás akceptovatelná. Vláda, která je jen názvem a ztrácí jakýkoliv smysl, noví politici, jež naopak spěchají mílovými kroky, aby uchopili moc. I to je bilance voleb roku 2017 do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Mám za to, že role KSČM je jasná. Plnění volebního programu a jeho prosazování na všech úrovních. Není to cesta umetená ani rychlá, není však ani nemožná. Dívejme se kolem sebe, řešme problémy lidí ve svém okolí, neschovávejme se za nastalý stav. Jsou věci řešitelné na úrovni obcí, měst a krajů a v tom nám nic nebrání. Náš život se skládá z drobností, které nám jej usnadňují, či znepříjemňují. Pokud nám občané dali důvěru a stali jsme se poslanci, očekávají od nás i zodpovědnost za současné dění a intenzivní práci. Proto je nutné plnit program, který jsme prosazovali, a jakékoliv odklady jsou nepřípustné. Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. Tohoto starého moudra je dobré se držet. Navíc zázraky se nedějí, jen vlastní práce a snaha nám přinesou očekávané výsledky.

Ivo Pojezný, poslanec Parlamentu ČR za KSČM

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

16:05 Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

Reakce koaličních stran Starostů, ANO a Pirátů na nebývalou krizi důvěryhodnosti je ubohá. Bez jakék…