Praha 2: Basketbalové tréninky dětí a mládeže ve Folimance opět pokračují

22.05.2020 9:14

Ve čtvrtek 21. května odstartovala se zpožděním jarní část tréninků basketbalu pro děti a mládež ve věku od 8 do 18 let. Projekt tak pokračuje již druhým rokem.

Praha 2: Basketbalové tréninky dětí a mládeže ve Folimance opět pokračují
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

Na venkovním hřišti v areálu parku Folimanka se dětem věnují členové basketbalového oddílu USK Praha. Vše probíhá ve spolupráci s Klubem Beztíže za patronace radního pro bezpečnost Michala Zuny.

„Celý projekt běží již druhým rokem a je veřejností přijímán velice kladně. Spolupráce s terénními pracovníky Klubu Beztíže i členy sportovního klubu USK Praha je na velmi vysoké úrovni. Cílem je nabídnout dětem z Prahy 2 a blízkého okolí Folimanky smysluplné využití volného času, což se evidentně daří,“ uvedl iniciátor projektu a radní Prahy 2 Michal Zuna.

Kdo se chce naučit základům basketbalu nebo si jen tak s vrstevníky zahrát, může v této jarní části přijít každý čtvrtek na multifunkční hřiště v parku Folimanka a to od 16 do 17:30 hodin. Otevřené tréninky budou probíhat až do konce června, v jednání jsou i prázdninové termíny. Děti a mládež od 8 do 18 let mají účast ZDARMA.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

9:05 Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

Většina senátorů a senátorek dnes odmítla projednat novelu občanského zákoníku, která řeší manželstv…