Primátor Jura: Známe dodavatele marketingových a propagačních služeb pro město Prostějov

23.04.2022 19:37

Radní na svém posledním jednání rozhodli v zadávání veřejné zakázky malého rozsahu o výběru dodavatele zakázky „Služby v oblasti marketingu a propagace pro statutární město Prostějov v roce 2022/2023“. Smlouva bude uzavřena se společností TK PLUS s.r.o. Prostějov.

Primátor Jura: Známe dodavatele marketingových a propagačních služeb pro město Prostějov
Foto: Město Prostějov
Popisek: František Jura

Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních služeb v oblasti marketingu a propagace statutárního města Prostějov. 

Anketa

Zaslouží si ředitel BIS Michal Koudelka státní vyznamenání?

2%
95%
hlasovalo: 42652 lidí

„Ze služeb, které bude společnost městu poskytovat, můžeme například zmínit propagaci a reklamu města při vybraných sportovních, kulturních a společenských akcích dodavatele organizovaných v Prostějově, v olomouckém regionu a také v České republice (sportovní turnaje, poháry, mítinky, klubové soutěže, výstavy a kulturní festivaly). Dodavatel dále zajistí prezentaci města prostřednictvím plošné reklamy a v tištěných materiálech na těchto akcích. V dále se postará o zajištění mediální prezentace města Prostějova při jejich konání v televizi, rozhlase, tisku, na sociálních sítích a na webových stránkách těchto či doprovodných akcí,“ vyjmenoval primátor František Jura.

Propagační a marketingové služby budou poskytovány na smluvně dohodnutých akcích pořádaných od 20. 04. 2022 do 19. 04. 2023.

„Požadovali jsme nejméně dvě akce místní úrovně; dvě akce regionální úrovně, dvě celostátní úrovně a jednu akci mezinárodní úrovně. Vše za 1.6 milionu korun (bez DPH),“ uzavřel primátor města Prostějova František Jura.  

Veřejná zakázka bude financována výhradně z prostředků města. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…