Řehák (PRO! Kraj): Ocenění na Holiday World 2022 si odnesl Ústecký kraj

26.03.2022 16:50

Cenu za Nejpůsobivější expozici na veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2022 si odnesl Ústecký kraj

Řehák (PRO! Kraj): Ocenění na Holiday World 2022 si odnesl Ústecký kraj
Foto: PRO! Kraj
Popisek: logo hnutí PRO! Kraj

Ústecký kraj se od 18. do 20. března účastnil mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze. Ve své expozici prezentoval turistickou nabídku členěnou podle čtyř oblastních celků, které zastupovaly destinační agentury cestovního ruchu České Švýcarsko, České středohoří, Krušné hory a Dolní Poohří. 

Anketa

Má NATO vyslat na Ukrajinu mírové sbory?

2%
97%
hlasovalo: 26655 lidí

Součástí zahajovacího dne byl slavnostní křest Průvodce po Labské stezce 2022, na jehož vydání se Ústecký kraj každoročně podílí s Nadací Partnerství. „Česko-německý Cykloprůvodce Labská stezka poskytuje informace o certifikovaných službách a možnostech ubytování pro cyklisty včetně kontaktních údajů, kapacity ubytování či vzdálenosti od stezky,“ uvedl k žádanému materiálu Jiří Řehák, náměstek hejtmana Ústeckého kraje pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch.

„V brožuře naleznete orientační mapy jednotlivých úseků stezky, které vám poskytnou informace o tom, v jakém místě se právě nacházíte a dále tipy na hlavní atrakce podél Labské stezky, lodní spojení, přívozy, seznam cykloservisů a řadu dalších. Osvědčený formát 21x15 umocňuje praktičnost průvodce, který je pro příznivce cyklistiky po Labské stezce připraven ve všech turistických informačních centrech na Labi a v zařízeních s certifikací Cyklisté vítáni podél Labe,“ dodal Jiří Řehák.

Návštěvníci veletrhu si odnášeli řadu propagačních materiálů o turistických cílech Ústeckého kraje. Velký zájem byl především o mapy, tipy na dovolenou, gastrozážitky a novinky pro letošní rok. Úspěch celé akce podtrhlo ocenění pro Ústecký kraj od pořadatele za Nejpůsobivější expozici do 60 m².

Mgr. Jiří Řehák

  • BPP
  • 1. předseda hnutí JsmePRO!
  • náměstek hejtmana

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

10:21 Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL