Rejmont (TOP 09): Ze svých zásad nEUhneme

28.07.2017 21:27

Po rozpadu koalice KDU-ČSL a STAN nastává v Libereckém kraji ve volbách do Poslanecké sněmovny 2017 velmi zajímavá situace.

Rejmont (TOP 09): Ze svých zásad nEUhneme
Foto: Archiv MR
Popisek: Miloš Rejmont

Samostatní STAN budou opět spolufavoritem, mohou i vyhrát, ale v celostátním měřítku zřejmě nepřekročí hranici 5 %, takže by neměli mít ani za náš kraj poslance. Předpokládám, že samostatná KDU-ČSL v našem kraji tradičně nepřekročí 5 %, takže ani ona nebude mít poslance.

To nahrává TOP 09, která by tak mohla získat v Libereckém kraji 15 %. Český stát stojí na křižovatce dějin. Volby rozhodnou, zda budeme nadále žít ve skutečném demokratickém státu. Zda my i naše děti budou pevnou součástí západní Evropy nebo se ocitneme na periferii Evropské unie pod posilujícím tlakem Ruska. TOP 09 nikdy nepřestala bojovat proti omezování osobní svobody. Jsme připraveni spolupracovat s každou demokratickou stranou. Jsme jediní, kteří nepůjdou do povolební koalice s ANO.

Ze svých zásad nEUhneme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…