Rokytka (KSČM): Čeští politici jako provazochodci, neschopní a kálející strachy. Vstříc vlastizradě

12.04.2015 22:34

Jak ukazuje nejen Zemanův zkažený výlet do Moskvy, česká politická garnitura se stává skupinkou provazochodců, kteří musí kráčet nad propastí ztráty přízně voličů směrem ke konfrontaci s východem, jež však není v bytostném zájmu žádného z evropských národů, natož českého.

Rokytka (KSČM): Čeští politici jako provazochodci, neschopní a kálející strachy. Vstříc vlastizradě
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Na tenoučkém napjatém laně navíc musí vykřikovat do vystresovaného davu hesla o "ruské agresi, vojskách na Ukrajině a přípravě k okupaci pobaltských republik", která se ukazují po důkladném prověření francouzskou rozvědkou jako zcela vylhaná a sepsaná zřejmě v tiskovém oddělení Pentagonu, resp. jeho převodové páce jménem NATO. 

Sobotka a spol. dopadnou asi hůř, než kouzelník Arnoštek v slavném románu a filmu o podivném způsobu léta. Nikdo jim totiž nepomůže.

Vždyť i bývalý americký ministr financí a prezident Harvardské univerzity Lawrence Summers uvedl, že doba, kdy Spojené státy ovládaly svět, přichází ke svému konci. Důvodem pro to je, podle něj, neúspěšný pokus Washingtonu, aby odvrátil své spojence od vstupu do Asijské banky založené a vedené Čínskou lidovou republikou.

Summers žádá USA, aby se vzdaly svých „hegemonistických ambicí" a soustředily se jen na ty otázky, které se týkají opravdu jejich národních zájmů. Když Washington otevřeně vnucuje i dalším státům svoji politiku, mají všechny důvody k rozhořčení, poznamenal.

Čeští vazalové, neschopní provazochodci kálející strachy z Magnum 12 na lid, mu však nenaslouchají, nevšimli si změny v nastavení geopolitických parametrů a dále kráčejí směrem k vlastizradě. Čím více se však lidu vzdálí, tím tvrdší dopad je čeká.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Milan Rokytka - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…