Rozvoral (SPD): Islámská imigrace je bezpečnostní hrozbou pro celou Evropu

10.07.2019 4:30

Imigranti stojí za zvyšující se kriminalitou ve všech zemích EU, nárůst pociťují už také ve Španělsku.

Rozvoral (SPD): Islámská imigrace je bezpečnostní hrozbou pro celou Evropu
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Nelegální imigranti, a to převážně z muslimských zemí, se stále ve větší míře dopouštějí trestných činů v zemích EU. V květnu tohoto roku Soeren Kern uvedl zprávu, ve které uvádí závažné trestné činy spáchané ve Španělsku, které mají na svědomí islámští imigranti.     

Hnutí SPD odsuzuje nelegální imigraci do zemí Evropské unie a všemi dostupnými prostředky bude i nadále činit taková opatření, aby se tito imigranti nedostali do naší republiky.

Imigranti, pocházející převážně z muslimských zemí, se stále pokoušejí všemi dostupnými cestami dostat do Evropy. Velký nárůst těchto imigrantů byl zaznamenán za necelé poslední dva roky také ve Španělsku. Důvodem byla Salviniho opatření k zamezení vstupu imigrantů do Evropy přes italská pobřeží a italské přístavy. Lodě převážející imigranty z Afriky tak volí cestu přes Středozemní moře ke břehům Španělska.

Španělsko, které je solidární k imigrantům z Afriky, si ale neuvědomilo, nebo spíše podcenilo negativní důsledky, které v rámci zvýšeného počtu imigrantů pocítili jejich obyvatelé. Imigranti se dostávají dále do vnitrozemí a budují své komunity v okrajových částech velkých měst, například v Madridu, Barceloně a Valencii. V těchto čtvrtích postupně získají svou moc, neboť donutí místní občany, kteří zde dlouhodobě žili, aby se přestěhovali jinam. Vše se děje za nečinnosti místních státních úřadů. Je zde zaznamenáván vysoký nárůst kriminality, kterou páchají právě imigranti. Je to jejich známý scénář, který praktikovali ve Švédsku, Německu i Francii.

Úřady ale informace o těchto skutcích před veřejností tají. Ve Španělsku statistiky o trestné činnosti imigrantů nejsou k dispozici a údaje zveřejňované španělským ministerstvem vnitra dle konkrétních kategorií trestných činů, jako vraždy, znásilnění, loupeže atd. neuvádějí národnost pachatelů. Více nám poskytnou data Španělského statistického institutu (Instituto Nacional de Estadística, INE), která ukazují, že imigranti tvoří zhruba 10 procent obyvatelstva Španělska, ale i jednu třetinu všech vězňů ve španělských věznicích. Španělský statistický institut ve statistikách neuvádí národnost vězňů, ale údaje ministerstva vnitra prozrazují, že většina imigrantů zatčených v posledních dvou letech pochází převážně z Rumunska a Maroka.

Zveřejněna ale byla zpráva, která vyšla koncem června v anglickém originále „Spain: Surge in Migrant Crime“. Jejím autorem je významný spolupracovník Gatestone Institute uznávaný politolog Soeren Kern. Ve zprávě jsou popsány zdokumentované kriminální činy, které spáchali ve Španělsku imigranti, a jsou řazeny dle vybraných oblastí:

Imigranti se ve Španělsku stále častěji dopouštějí hromadných znásilnění.

Oběťmi sexuálních trestných činů spáchaných imigranty se často stávají malé děti, dospívající dívky a starší ženy.

Trestné činy a domácí násilí spáchané imigranty.

Na trestné činnosti se podílejí také nezletilé osoby bez doprovodu.

Oběťmi útoků a loupeží páchaných imigranty se stále častěji stávají starší a zdravotně postižení lidé.

Podrobné údaje viz server gatestoneinstitute.org.

Naše hnutí SPD nechce, abychom dopadli jako Španělé, kteří už si s kriminalitou imigrantů neumějí poradit. Ještě více tento dojem umocňuje fakt, že oběťmi jsou převážně bezbranní lidé – děti, mladé ženy, staří lidé. Chceme uchovat naši republiku bezpečnou nejen pro naše děti a seniory, ale pro všechny naše občany, a proto zde žádné islámské imigranty nechceme.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice