Rozvoral (SPD): NE nelegální imigraci, ANO bezpečné zemi

07.02.2016 10:43

Projev na demonstraci v Praze na Václavském náměstí.

Rozvoral (SPD): NE nelegální imigraci, ANO bezpečné zemi
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Milí přátelé, Češi, Moravané a Slezané!

To co s námi provádí Evropská unie diktátem na základě Lisabonské smlouvy a její nedemokratická a nikým nevolitelná Evropská komise, která jako jediná má monopol na předkládání unijních zákonů a nařízení je nechutné až alarmující. Neschopnost evropských politiků, která hraničí, až ze zainteresovaností zapříčinila to, že se na Evropu valí miliony imigrantů, kteří kradou, poškozují majetek, ubližují a znásilňují.

Již několikrát jsme se přesvědčili o tom, že celé to imigrační šílenství je vlastně řízenou invazí islamismu do Evropy, která je i velice dobře finančně zabezpečená pachem ropy, zbrojařskou lobby a bankovní lichvou. Nasvědčují tomu veškerá velkohubá proimigrační prohlášení některých evropských sluníčkářských politiků.

Pokračování této sluníčkářské politiky by do budoucna znamenalo konec demokratických a národních hodnot všech evropských států, jejich kulturních a historických tradic a stali bychom se opravdu cizinci ve vlastní zemi, o čemž zpívá v jedné ze svých písní Aleš Brichta.

Tomu musíme samozřejmě všemi dostupnými demokratickými prostředky zabránit a za žádnou cenu se nesmíme nechat strhnout k neuváženým a jednoduchým řešením. Ty totiž nikdy nic dobrého v historii nepřinesly a je jasné, že by nepřinesly nic dobrého ani v současné době. Musíme mohutně tlačit na vládu České republiky ať už takovýmito demonstracemi, peticemi nebo interpelacemi našich poslanců v Poslanecké sněmovně a snažit se udělat všechno pro to, aby jí byla vyslovena nedůvěra Poslaneckou sněmovnou Parlamentu České republiky a aby byly vypsány co nejdříve předčasné volby. V těch by měly možnost uspět strany a hnutí, které se hlásí k vlastenectví, patriotismu, národním zájmům, k pokračování demokratických a kulturních hodnot a které v prvé řadě hájí zájmy svých občanů.

Těch občanů, kteří tvrdě pracují a odevzdávají nekřesťanské daně a všechny různé odvody.

Jen tak bude možné nám všem zabezpečit klidnou a bezpečnou budoucnost a budoucnost našich dětí. Tou budoucností musí být demokracie, svoboda, solidarita, spravedlnost, rodina, vzdělanost, kultura, právo a zodpovědnost k příštím generacím. To jsou hodnoty, které musíme preferovat ze všeho nejvíce a nesmíme se je bát pojmenovávat a to i přes to, že je dnes moderní říkat o takto smýšlejících lidech, že to jsou rasisté, xenofobové a fašisté. Samozřejmě, že to není žádná pravda, nýbrž bláboly všech sluníčkářů a vazalů pachu ropy, zbrojařské loby a bankovní lichvy.

Milí přátelé k tomu, aby se taková budoucnost mohla zabezpečit, bude v prvé řadě nekompromisně nutné vystoupení z Evropské unie a nastolení přímé demokracie s možností prosadit celostátní referendum k nejdůležitějším otázkám, abyste vždy poslední slovo měli vy občané. O to se budeme ve spolupráci s dalšími evropskými, parlamentními a vlasteneckými stranami, jako je například francouzská Národní fronta Marine Le Pen, holandská Strana pro svobodu Geerta Wilderse, italská Liga severu, rakouská Strana svobodných a další sdruženými v evropské parlamentní frakci ENF neúprosně snažit.

Jsem přesvědčen a pevně věřím, že se nám to společnými silami podaří naplnit a že budoucí společný evropský prostor, který bude postaven na národní suverenitě jednotlivých evropských zemí, které budou mít své hranice, měnu, politiku, hospodářství, kulturu a tradice bude prostorem pro prosperitu, bezpečnost a mír, který je v současné vyhrocené době velice vrtkavý.

Moc vám všem děkuji za pozornost, mějte se fajn a ať žije hnutí Svoboda a přímá demokracie a Česká republika!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…