Rozvoral (SPD): Nedovolíme, aby v České republice zakořenila nenávistná islámská ideologie

17.12.2019 12:54

Německého občana ubili k smrti v bavorském Augsburgu mladíci z imigrantských rodin uctívající netolerantní, nenávistnou, velice násilnou a ženami opovrhující islámskou ideologii.

Rozvoral (SPD): Nedovolíme, aby v České republice zakořenila nenávistná islámská ideologie
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

První prosincový pátek tohoto roku napadla skupina mladíků v jihoněmeckém městě Augsburgu skupinu místních občanů, kteří se vraceli z vánočních trhů. Bohužel jeden z napadených mužů útok mladíků nepřežil. Šetřením policie se podařilo zjistit pachatele, kterými byli mladíci pocházející z imigrantských rodin.

Hnutí SPD dlouhodobě odmítá, aby se v naší republice začaly usazovat muslimské rodiny, pro které je uctívání islámské ideologie prioritou. Mnoho takto smýšlejících rodin se během posledních let, a to  především v souvislosti s velkou imigrační vlnou do Evropy, do zemí Evropské unie dostalo. Zde zakládají nelegální buňky a pro dané státy představují velké bezpečnostní riziko. V zemích, jako je Švédsko, Francie a Německo, se už tyto skupiny imigrantů zabydlely na předměstích velkých měst. Zde páchají trestnou činnost a posilují mládežnické gangy, které tvoří už i děti těchto imigrantů. Místní obyvatelé začali na jejich chování rezignovat a radši opouštějí své domovy a mění bydliště. V Německu jsou skupiny organizovaného zločinu na vzestupu zejména díky nelegálním imigrantům. Ti nejprve za peníze přepravili do Německa své krajany ze Sýrie, Libanonu, Iráku, Afghánistánu a severní Afriky a čím více narůstají jejich počty, tak roste i jejich sebevědomí, že si zde mohou dělat, co chtějí. To dokazují svým chováním (viz uvedený příklad). Nesmíme dopustit, aby se něco takového dělo i v naší republice.   

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Devětačtyřicetiletý německý hasič byl začátkem prvního prosincového víkendu tohoto roku velmi surově napaden skupinou sedmi mladíků ve věku od 17 do 20 let, když se vracel se svou ženou a párem přátel domů z vánočních trhů v Augsburgu. Muž naneštěstí zemřel v přivolané sanitce cestou do nemocnice, lékařům už se nepodařilo muži pomoci. Jeden z mladíků (17 let) je obviněn z vraždy, ostatních šest pachatelů za napomáhání při vraždě. Další členové gangu jsou policistům dobře známi z dřívějška pro jiné delikty. Všichni už jsou ve vazbě a to díky dobré práci místní policie. I když útočníci z místa napadení utekli, tak policisté díky kamerovým záznamům provedli velkou pátrací akci a ještě téhož večera zadrželi skupinu 7 podezřelých. Všichni se narodili v Německu a žijí v Augsburgu, mnozí však mají i další státní příslušnost. Hlavní podezřelý je Němec, narozený v Augsburgu, který má ještě turecké a libanonské občanství. Druhý napadený, padesátiletý muž, který byl se zemřelým hasičem, jeho ženou a svou ženou na procházce vánočním Augsburgem, útok sice přežil, ale má četná zranění v obličeji. Manželka zavražděného muže skončila po útoku v péči psychologů (server arcor.de).

Naše hnutí SPD se všemi dostupnými prostředky snaží, aby se v naší republice cítili občané bezpečně. Jako velké potencionální nebezpečí spatřujeme v imigrantech, a to převážně islámských. Tyto naše obavy potvrzují i zvyšující se případy teroristických a násilných útoků v okolních zemích. Nechceme zde žádné propagátory netolerantní, nenávistné, velice násilné a ženami opovrhující islámské ideologie, ze které se rekrutují zastánci radikálního islámu. Tomu my říkáme razantně NE. Naši poslanci předložili ve sněmovně návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování na veřejnosti, ale vládní koalice ANO a ČSSD s podporou KSČM projednávání těchto návrhů zákonů blokuje. My to však nevzdáváme, protože našim cílem je ochrana naší vlasti a občanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…