Rozvoral (SPD): Odmítáme Babišovu vládu s ČSSD ze zásadních důvodů

04.09.2019 10:46

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Rozvoral (SPD): Odmítáme Babišovu vládu s ČSSD ze zásadních důvodů
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), ve kterém informujeme, že hnutí SPD odmítá přepisování historie druhé světové války a bude bránit pietu vůči vítězům nad Hitlerovou Třetí říší. K fungování vlády máme zásadní výhrady, které nesouvisí s kauzou Čapí hnízdo. Gratulujeme k volebnímu úspěchu partnerské AfD v zemských volbách a pevně podporujeme našeho přítele a partnera Mattea Salviniho, který čelí politické zradě. Nepochybujeme, že se vrátí jako vítěz. Žákům i učitelům přejeme na začátek školního roku vše dobré a odmítáme neomarxistické školství včetně inkluze.

1. Odmítáme Babišovu vládu s ČSSD ze zásadních důvodů
Hnutí SPD nepodpořilo a nepodporuje vládu premiéra Babiše z konkrétních a zásadních důvodů. Jde o koaliční spolupráci s ČSSD, podporu paktu o uprchlících, podporu Istanbulské smlouvy, dluhové hospodaření, nákup drahých expedičních zbraní, záměr zvýšit věk odchodu do důchodu, zvyšování daní, pokračování v inkluzi ve školství a podpora neziskových organizací s politickým a ideologickým programem. Vláda odmítá naše návrhy zákonů proti islamizaci, pomoc lidem v dluhových pastech, lichvě, na ukončení výplaty sociálních dávek nepřizpůsobivým lidem nebo návrhy usnesení Sněmovny bránící vydávání majetku zabaveného na základě Benešových dekretů kolaborantům a zrádcům. V této souvislosti je nepodstatné rozhodnutí státního zastupitelství o podání nebo nepodání žaloby na premiéra. Bohužel státní zastupitelství a soudy jsou často zpolitizované a mnohdy nepracují nestranně. V této souvislosti připomínáme pokusy politicky kriminalizovat Tomia Okamuru nebo současnou snahu policie a státního zastupitelství politicky kriminalizovat poslankyni SPD Karlu Maříkovou za kritiku migrační politiky EU.

2. Odmítáme přepisování výsledků druhé světové války a popírání klíčové role Ruska při porážce nacistického Německa
Dne 1. září jsme si připomněli smutné 80. výročí vypuknutí druhé světové války, kdy v roce 1939 začal útok Německa na Polsko. Tímto útokem na Polsko se dostal do nové fáze konflikt, který se připravoval a vlastně i probíhal delší dobu. Británie a Francie sice vypověděly Německu válku, ale fakticky zůstaly „sedět" na hranicích a pro Polsko nehnuly prstem. Druhá světová válka nakonec skončila porážkou Hitlera a jeho plánu vybudovat Tisíciletou říši a evropský superstát. Stalo se tak za nesmírných obětí vlastenců a národovců bránících svobodu, národní suverenitu a přežití svých národů. Bohužel myšlenka a zájem ovládat národy a kořistit z jejich práce není mrtvá. Idea globalismu je stejně nebezpečná jako dříve, včetně snahy o přepisování dějin. Je zcela nepřijatelné, že na výročí oslav do Polska nebyli pozváni zástupci Ruské federace a Běloruska. Přínos těchto národů k porážce Třetí říše je nesmírný.  Je to jasná snaha o překrucování dějin. Obdobně se postupuje v Praze v souvislosti se zakrýváním sochy maršála Koněva ze strany vedení Prahy 6 (TOP 09) anebo nevrácení pamětní desky k osvobození Prahy maršálem Koněvem na Staroměstskou radnici ze strany primátora Hřiba (Piráti). Z pohledu SPD je to falešné a sprosté překrucování skutečnosti. Právě vedení Prahy svými výroky, ve kterých záměrně překrucují historii a uráží památku vítězů nad fašismem, vytvořilo situaci, která povzbuzuje vandaly. Doslova fašizující sluníčkáři v zájmu vytváření obrazu Ruska jako nepřítele likvidují připomínky toho, že záchrana před likvidací našeho národa v globálním hitlerovském impériu přišla zásadní měrou z východu za neskutečných obětí ruského národa. To jsou pro SPD nezpochybnitelná fakta! 

3. Kolik lidí bude muset ještě zemřít, než bude zastavena nelegální imigrace?
Minulý týden ve francouzském Lyonu nejméně jednoho člověka zabil a dalších devět pobodal žadatel o azyl z Afghánistánu. Kolik lidí bude muset ještě zemřít, než Macron a bruselští novodobí neomarxisté pochopí, že řešením je nulová tolerance ilegální imigrace a ochrana vlastních hranic? Podle SPD tento ohavný skutek nese znaky teroristického činu. Toto jsou fakta, pane Hamáčku, na které SPD dlouhodobě upozorňuje, a žádná předsudečná nenávist. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

4. Italské Hnutí pěti hvězd zradilo v zájmu elit EU své voliče
Italské Hnutí pěti hvězd zradilo v zájmu elit EU své voliče a ze strachu z těchto elit a z vítězství Mattea Salviniho v případných předčasných volbách se raději spojilo s probruselskou a proimigrační Demokratickou stranou (PD), která je symbolem minulého zkorumpovaného vedení Itálie. Matteo Salvini tak končí ve vládě i jako ministr vnitra. Postoj Hnutí pěti hvězd je podvod na voliče, jelikož právě Hnutí pěti hvězd se před loňskými volbami proti zkompromitované Demokratické straně (PD) tvrdě vymezovalo. Tento krok nemůže skončit jinak než drtivým vítězstvím Ligy a Mattea Salviniho v příštích volbách, která má v současnosti preference kolem 40 procent a je ve volebních průzkumech v Itálii na prvním místě. Předseda SPD Tomio Okamura se telefonicky spojil s Matteem Salvinim a vyjádřil mu podporu. Liga Mattea Salviniho je partnerskou stranou naší SPD a jsme společně členy vlastenecké frakce Identita a demokracie (ID) v Evropském parlamentu.

5. AfD je morálním vítězem voleb v Německu
Ve východoněmeckých spolkových zemích Sasko a Brandenbursko se o víkendu konaly zemské volby. Hnutí SPD blahopřeje k dosaženému výsledku protiimigrační Alternativě pro Německo (AfD), která téměř porazila dosud vládnoucí probruselské a proimigrační CDU Angely Merkelové a německé sociální demokraty. AfD skončila druhá, ale je morálním vítězem voleb, neboť čelila špinavé kampani ze strany neomarxistického režimu i fyzickým útokům. Jedná se o jednoznačně silný impuls pro další vývoj v Německu. Předseda SPD Tomio Okamura telefonicky poblahopřál předsedovi AfD Jörgovi Meuthenovi k výsledku. AfD je partnerskou stranou naší SPD a jsme společně členy vlastenecké frakce Identita a demokracie (ID) v Evropském parlamentu v čele s Matteem Salvinim a Marine Le Penovou. Hnutí SPD letos v červnu podepsalo s AfD deklaraci, kde se AfD zavázalo, že nemají zájem otevírat otázky minulosti, například Benešovy dekrety.

6. Žákům i učitelům přejeme vše dobré a odmítáme neomarxistické školství včetně inkluze
Hnutí SPD přeje všem pedagogickým i nepedagogickým pracovníkům škol, žákům i studentům úspěšný začátek školního roku. Naše hnutí považuje zajištění kvalitního a dostupného vzdělávání v naší zemi za klíčový úkol pro budoucnost České republiky. V minulých letech bylo české školství systematicky rozvráceno nepromyšlenými reformami a ideologickými zásahy, které vychází z doktríny globalistů o multikulturním světě. Místo znalostí se začínají na žácích ve školách vyžadovat správné ideologické postoje. Vrcholem této koncepce je inkluze v českých školách.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině