Rozvoral (SPD): Žaloba na ČR ohledně uprchlických kvót je skutečností – suverenita tím slábne

08.01.2018 12:16

To, že je suverenita Česká republiky čím dál tím více slabší je faktem. Důkazem toho je žaloba Evropské komise proti ČR, Maďarsku a Polsku kvůli kvótám podaná minulý čtvrtek k Soudnímu dvoru EU.

Rozvoral (SPD): Žaloba na ČR ohledně uprchlických kvót je skutečností – suverenita tím slábne
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Nikým nevolení úředníci Evropské komise tím potvrzují svou nadvládu nad jakýmkoli členským státem, který neuposlechne jejich nařízení. Dávají tím za pravdu všem kritikům Evropské unie, kteří jejich jednání nazývají diktátem a návratem k totalitním praktikám.

Je vidět, jak je Evropská komise svou novolevicovou politikou multikulturalismu, genderismu, feminismu, postdemokratismu, ekofanatismu a eurofederalismu nebezpečná. Touto politikou potlačuje svobodu, demokracii, národní tradice a zvyky a třetími pohlavími útočí dokonce i na tradiční rodinu, která musí být základem každého státu.

Národní státy jejím počínáním ztrácejí svou suverenitu a svobodné rozhodování o tom koho si do své země pustí a s kým budou chtít v budoucnu žít. Politický projekt Evropské unie si těmito rozhodnutími stále více podkopává svůj hrob a potvrzuje tím, že je nereformovatelný a spěje ke své záhubě.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Řešením této situace je vyhlášení referenda o vystoupení ČR z Evropské unie a potřeba nastolení nového projektu spolupráce evropských států a to tak, aby byly zachovány základní principy volného pohybu osob, zboží, služeb a kapitálu mezi evropskými zeměmi, které musí mít své vlastní hranice, svou ekonomiku, měnu a politiku.

Tento projekt bude budován všemi vlasteneckými stranami sdruženými v evropské frakci ENF (Evropa národů a svobody), jenž vede předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) Marine Le Pen a jejímž hrdým členem je hnutí SPD. Marine Le Pen již o tomto novém projektu mluvila na pražské prosincové konferenci. Jeho název je Unie evropských národů pod zkratkou (U.E.N.) a všechny spolupracující strany se budou snažit uvedený projekt co nejvíce propagovat, aby se nastolila nová evropská spolupráce, jejímž základem bude národní suverenita bez jakéhokoli diktátu a vnucování čehokoli.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.