Samková (Úsvit): Jsme PRO posílení postavení ČR a zachování národní suverenity a identity

29.04.2014 12:48

Jsme PRO posílení postavení ČR a zachování národní suverenity a identity – chceme sebevědomý a silný český stát, pro který budou na prvním místě občané České republiky

Samková (Úsvit): Jsme PRO posílení postavení ČR a zachování národní suverenity a identity
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

Anketa

Klára Samková jako lídryně Úsvitu do EP... Vybral si Okamura správně?

78%
22%
hlasovalo: 1192 lidí

I když nikdo oficiálně nahlas neřekne, Evropská unie dnes směřuje k federaci. K federaci, jejíž hlavní město bude Brusel. K federaci, kterou budou ovládat silné státy jako Německo a Francie. K federaci, která bude skrz různé nařízení, směrnice a smlouvy ovládat každý členský stát.

Od našeho vstupu do EU jsme museli přijmout tisíce směrnic a nařízení. Vytváří se temné struktury, jakými jsou bankovní unie a evropský stabilizační mechanismus, které nad námi mají rozhodovat. Jsme tlačení do přijetí eura, přestože se ekonomové shodují, že to pro nás není výhodné.

To všechno podporuje současná vláda v čele s premiérem Sobotkou, které místo pečlivých úvah a zdrženlivosti upisuje Českou republiku k další závazkům a povinnostem.

My nechceme žít podle bruselských not. Nechceme, aby nám EU brala naši národní suverenitu. Chceme sebevědomý a silný český stát, pro který budou na prvním místě občané České republiky.

Unie má být místem volného obchodu, místem pro cestování a podnikání. Místem, kde budou jednotlivé státy přátelský spolupracovat. A za takovou podobu Evropské unie budeme bojovat.

Dejte v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu hlas kandidátům hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury. V Evropě obhájíme naše národní zájmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.