Seďa (ČSSD): Předvolební osobní útok nebo prachsprostá závist

02.10.2017 15:37

Nevraživost a osobní útoky komunálních politiků na moji osobu ukazují, že stále hledají nějaké argumenty na kritiku. A když je nemají, tak si je prostě uměle vyrobí.

Seďa (ČSSD): Předvolební osobní útok nebo prachsprostá závist
Foto: Daniela Černá
Popisek: Antonín Seďa, poslanec ČSSD

Poslední dobou se pan starosta města Uherské Hradiště, kde jsem lídrem opozice, snaží politické názory převracet v osobní útoky. Nejinak tomu bylo ve Valentových PL v rámci akce Dopoledne s Armádou ČR, které bylo věnováno státnímu svátku Dne české státnosti a 760. Výročí založení města. Připomínám, že to byl již v pořadí čtvrtý ročník a byl velmi úspěšný. To zřejmě leželo v žaludku redaktorovi PL a radničním politikům, kteří namísto toho, aby akci sami podpořili, například nulovým poplatkem za zábor veřejného prostranství, se snaží akci politicky dehonestovat. A pokud si někdo myslí, že těch 2500Kč ze strany naší armády nebylo efektivně investováno, tak se velmi mýlí. Protože například propagace armády v rámci POKOS (Příprava obyvatelstva k obraně státu) vždy je nákladnější.

Není mojí chybou, že tato akce není oficiální akcí města, ale o to přece nejde. Být radním Františkem Elfmarkem, tak bych chodil kanálem a vůbec bych nemoralizoval. Jako přeběhlík z politického hnutí Zdravé Hradiště dostal placenou funkci uvolněného radního (první svého druhu ve městě). A aby toho nebylo málo, tak dnes kandiduje do poslanecké sněmovny za politickou stranu Piráti. Takže to vypadá, že své přeběhlictví má pan radní již v genech. A být Piráty, tak bych si raději zametl před vlastním prahem.

 Pan starosta Blaha, by si měl zamést před vlastním prahem a to důkladně. Například v tom, jak on osobně a jeho ODS odlišuje předvolební kampaň do poslanecké sněmovny s prezentací pana starosty. A jak je to s financováním akcí, jako například Den s majákem, kde jsou přítomny složky Integrovaného záchranného systému a kde se pan starosta prezentuje. A jak je to se sponzoringem jeho kampaně a to nejen v nadcházejících parlamentních volbách.

Také bych se zamyslel nad volebním heslem, které tak rád zvýrazňuje na svých billboardech „Poctivá politika“. Je opravdu poctivé podporovat přeběhlictví a politickou korupci? Je opravdu poctivé si nechat sponzorovat své předvolební kampaně? Myslím si, že občané Uherského Hradiště i širokého okolí si na dané otázky odpovědí sami. Nicméně já závěrem položím panu starostovi Blahovi ještě jeden dotaz. Pane starosto, vzdáte se po zvolení poslancem (osobně věřím, že ODS propadne) starostenského postu? Nebo budete sedět na dvou židlích a budete využívat oba platy, placené daňovými poplatníky?

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…