Seďa (ČSSD): Proč by mě měli lidé volit

23.09.2020 12:49

Je třeba v Senátu hájit oprávněné zájmy zaměstnanců, rodin s dětmi, seniorů, osob s handikepem či drobných živnostníků. Vždy jsem to dělal a slibuji, že v této práci budu pokračovat.

Seďa (ČSSD): Proč by mě měli lidé volit
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

Lidé mne znají nejen jako zkušeného politika, ale zejména jako slušného a pracovitého člověka. A to nejen jako leteckého konstruktéra či technika, ale i jako dlouholetého zastupitele města Uherské Hradiště či jako poslance.

V horní komoře parlamentu by měli zasedat lidé zkušení, odborně erudovaní a také lidé s vysokým morálním kreditem. Vím moc dobře, co mé spoluobčany trápí a je třeba, aby se jich v Senátu někdo zastal. Aby v horní komoře parlamentu byl slyšet jejich názor a aby byly hájeny jejich oprávněné zájmy.

Jako každý rodič či prarodič chci, aby se mým dětem a vnoučatům dařilo lépe než nám dnes. To si myslím, že je nejdůležitější pro budoucnost našeho regionu i České republiky.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Ing. Antonín Seďa

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…