Seďa (ČSSD): Slušnost a poctivost by se měla vyplácet i v politice

01.10.2020 12:35

Aby Senát mohl být pro lidi důvěryhodnější, pak musejí senátoři hájit oprávněné zájmy občanů. Zejména zaměstnanců, seniorů a rodin s dětmi.

Seďa (ČSSD): Slušnost a poctivost by se měla vyplácet i v politice
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

V průběhu předvolební kampaně jsem dostával řadu otázek, které směřovaly k tomu, proč by měli občané volit právě mě. Přesto, že stále platí, že sebechvála smrdí, vždy jsem odpovídal stejným způsobem. Osobně jsem totiž přesvědčen, že slušnost a poctivost by se měla vyplácet nejen v běžném životě, ale i v politice. A politik by neměl mít za sebou žádný škraloup.

Anketa

Chcete Miroslavu Němcovou v Senátu?

6%
94%
hlasovalo: 31544 lidí

Jsem sociální demokrat od listopadu 1989 a působím od roku 1994 na komunální úrovni. Dlouhých 15 let jsem byl poslancem za Zlínský kraj a pracoval jsem ve Výboru pro obranu a bezpečnost. Celou dobu své politické kariéry jsem usiloval o zachování bezpečnosti našich občanů. Možná právě proto, jsem také obdržel Cenu Bezpečnostní rady státu za významný přínos v oblasti bezpečnostní politiky České republiky pro rok 2019.

Na rozdíl od mých pravicových politických konkurentů zastupuji levici. Vždy jsem hájil oprávněné zájmy zaměstnanců, seniorů a rodin s dětmi. A také jsem se vždy angažoval a angažuji k ochraně přírody a životního prostředí. Dlouhodobě spolupracuji s regionálními firmami sdruženými v Asociaci obranného a bezpečnostního průmyslu a v Asociaci leteckých výrobců. Kooperuji s řadou společenských organizací, v řadě z nich jsem i jejich členem.

Jsem nejen otcem dvou synů, ale i dědečkem vnuka  a vnučky. A tak jako vy i já chci lepší budoucnost jak pro ně, tak i pro nás, obyvatele Moravského Slovácka a Horňácka.

Pomáhal jsem regionu, městům a obcím a zejména svým spoluobčanům. A vždy jsem si cenil a cením jejich podpory pro mnou prosazovanou politiku. Předem děkuji za Vaši podporu.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Ing. Antonín Seďa

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce