Senátor Antl se zúčastnil otevření tělocvičny v Lupenici

01.05.2014 12:10 | Zprávy

V pátek 25. dubna zažila obec Lupenice slavnostní událost. Za přítomnosti senátora Miroslava Antla, starosty Ivo Muthsama, zastupitelů a především sportovců zde byla po rekonstrukci znovu otevřena tělocvična.

Senátor Antl se zúčastnil otevření tělocvičny v Lupenici
Foto: Redakce
Popisek: Miroslav Antl

Nechybí v ní klasické sokolské nářadí – kladina, žebřiny či bradla. Ke svému cvičení ji využívají ženy nejen z Lupenice, ale i okolí a trénují zde i místní stolní tenisté. Během slavnostního otevření proběhly ukázky cvičení žen a exhibice stolních tenistů, která sklidila velký úspěch.

„Tělocvična není velká, ale krásně opravená a pro potřeby obce určitě dostačující. Mě jako sportovce to těší dvojnásob, jen deska u basketbalového koše by měla být větší,“ komentoval s úsměvem své první dojmy Miroslav Antl a dodal: „Do Lupenice jezdím velmi často a rád. Naposledy jsem zde byl v létě, kdy se v obci sázely lípy a prováděly úpravy u sportovního areálu a obecního úřadu. Je vidět, jak se Lupenice mění před očima, neustále se zde něco buduje a za to patří panu starostovi Muthsamovi a všem zastupitelům obrovské poděkování a uznání. Dnes jsem si například ještě prohlédl nově vysázené aleje nad Lupenicí - nádhera."

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miroslav Antl - profil



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Udženija (ODS): Pěstoun prý nemusí být superhrdina, ale pro mě to opravdoví superhrdinové jsou

18:05 Udženija (ODS): Pěstoun prý nemusí být superhrdina, ale pro mě to opravdoví superhrdinové jsou

Ve čtvrtek 6. června 2024 se uskutečnilo tradiční setkání pěstounských rodin v Zoo Praha. Opět doraz…