Senátor Drahoš: Neveselý stav české politiky

03.09.2019 21:59

Komentář na facebookovém profilu k zastavení trestního stíhání v kauze Čapí hnízdo

Senátor Drahoš: Neveselý stav české politiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Drahoš

Ať už to s Čapím hnízdem dopadne jakkoliv, nic se tím bohužel nevyřeší. Mnohem závažnější totiž zůstane střet zájmů pana premiéra a jeho devastující dopad na morálku společnosti. Místo toho, abychom řešili problémy sucha, pracovali na zlepšení českého vzdělávání či prosazovali sebevědomou zahraniční politiku, čeká nás pokračování diskuzí a hádek o svěřeneckých fondech a dotačních podvodech. Místo důstojných oslav třicet let od znovunabytí svobody se budeme opět zabývat členstvím premiéra v StB a fungováním vlády vystavené libovůli komunistů a prezidenta. Tento morální marasmus vnímám jako mnohem horší než zneužití nějaké dotace – o tom ať rozhodnou příslušné orgány.

Přeji si, aby Česká republika byla moderním a sebevědomým státem a nepřibližovala se oligarchii ruského střihu. Máme naštěstí stále demokracii, a tedy právo s tím něco dělat. Využijme toho!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…