Senátor Valenta: Aktivisté spáchali přestupek

02.07.2019 11:32

Komentář na facebookovém profilu ke kampani Transparency International

Senátor Valenta: Aktivisté spáchali přestupek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Ano, je to tak. V souvislosti s kampaní, kterou proti mně vedla, když tvrdila, že jsem ve střetu zájmů, byla Transparency International uznána vinnou ze spáchání přestupku. A za to také dostala pokutu. Tato organizace porušila právní předpisy a já nehodlám dále přehlížet tyto předem připravené a někým organizované kampaně.

Úředníci zlínského magistrátu dali mé stížnosti zapravdu, když uznali Transparency International vinnou z přestupku a nařídili ji zaplatit do městské kasy pokutu ve výši 2000 korun. Je mi jasné, že se Transparency International bude teď se zástupy dobře placených právníků donekonečna odvolávat a hrát si na někoho, komu přísluší právo vykládat smysl platných zákonů.

Od začátku bylo naprosto zřejmé, že žádný zákon neporušuji. Totéž již dříve jednohlasně potvrdil také mandátní a imunitní výbor Senátu.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

7:07 Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

Jako ministr školství si vážím toho, že v domácí odborné komunitě existuje poměrně silná shoda na ro…