Senátor Valenta: Aktivisté spáchali přestupek

02.07.2019 11:32

Komentář na facebookovém profilu ke kampani Transparency International

Senátor Valenta: Aktivisté spáchali přestupek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Ano, je to tak. V souvislosti s kampaní, kterou proti mně vedla, když tvrdila, že jsem ve střetu zájmů, byla Transparency International uznána vinnou ze spáchání přestupku. A za to také dostala pokutu. Tato organizace porušila právní předpisy a já nehodlám dále přehlížet tyto předem připravené a někým organizované kampaně.

Úředníci zlínského magistrátu dali mé stížnosti zapravdu, když uznali Transparency International vinnou z přestupku a nařídili ji zaplatit do městské kasy pokutu ve výši 2000 korun. Je mi jasné, že se Transparency International bude teď se zástupy dobře placených právníků donekonečna odvolávat a hrát si na někoho, komu přísluší právo vykládat smysl platných zákonů.

Od začátku bylo naprosto zřejmé, že žádný zákon neporušuji. Totéž již dříve jednohlasně potvrdil také mandátní a imunitní výbor Senátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…