Senátor Valenta: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej

28.07.2018 9:21

Výroky ministryně průmyslu a obchodu, která by měla bojovat za zájmy podnikatelů a obchodníků, považuji za naprosto nehorázné.

Senátor Valenta: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Paní ministryně projevila jednak neuvěřitelné patolízalství vůči svému šéfovi, když bagatelizuje jeho trestné jednání i to, že po celou dobu kauzy Čapí hnízdo neskutečně manipuluje a překrucuje fakta. Zároveň ale její vyjádření o tom, že stejně postupovala většina podnikatelů, uráží a poškozuje všechny, kdo podnikají poctivě a kdo jsou již několik let doslova pronásledováni ze strany vlády represemi a šikanou.

Ačkoliv paní ministryně sama vzešla z podnikatelského prostředí, toto její vyjádření si nezadá s nejhoršími vyjádřeními socialistů či komunistů, kteří mají podnikatele a živnostníky za třídního nepřítele.

Její výroky jsou jen dalším dokladem pro tvrzení, že máme nejhorší vládu, která tu kdy byla. Vládu, která bude napadat a urážet ty, kdo poctivě platí daně, která bude poslušně tolerovat svého trestně stíhaného šéfa a dokonce před ním takto panáčkovat, vládu, která bude projídat naši budoucnost a dokola rozhazovat plané sliby bez reálných výsledků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.