Senátor Valenta: Migranti vysávají sociální dávky

06.08.2016 22:31

Aha! Takže nejenže nelegální migranti představují bezpečností a kulturní riziko pro celou Evropu, ale dokonce se už začal projevovat velmi negativní dopad např. na německou ekonomiku.

Senátor Valenta: Migranti vysávají sociální dávky
Foto: Archiv IV
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Naši západní sousedé totiž již v dubnu 2016 evidovali více jak 1,5 milionů cizinců, kteří jsou odkázáni na německé sociální dávky. Oproti loňskému roku jde o nárost o více jak 12 procent! A několik dalších holých dat: Každý čtvrtý příjemce dávek tak pochází nyní ze zahraničí. Během jednoho roku podle statistik vzrostl počet Syřanů pobírajících dávky o téměř 200 procent na více než 242.000. Počet Eritrejců odkázaných na dávky se zvýšil o 229 procent na přibližně 16.700 lidí. Příšerné vyhlídky pro Českou republiku, pokud bychom přistoupili na unijní imigrační kvóty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…