Šlachta (Přísaha): ANO má další STOKU

05.08.2022 10:06 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k další korupční kauze, tentokrát v Praze

Šlachta (Přísaha): ANO má další STOKU
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta

Další korupční kauza. Jenom tentokrát to není v Brně, ale v Praze. Pavel Dovhomilja, obviněný v kauze Dozimetr, začal zpívat a celkem podrobně se věnoval i Babišově pravé ruce. Jaroslavovi Faltýnkovi.

Anketa

Líbí se vám kampaň, ve které SPOLU staví Babiše vedle Putina?

1%
97%
hlasovalo: 29284 lidí

Dovhomilja se s Faltýnkem potkával opakovaně, dokonce i u něj doma. Probírali spolu zakázky dopravního podniku. Kdo za čím stojí, kdo je koho člověk. Už jenom tahle věc je naprosto šílená. Babišova pravá ruka se potká s lokálním šíbřem a řeší s ním cinknuté zakázky. A pak samozřejmě nejde na policii. Ne ne. Evidentně mu hezky jede na ruku a ohromně si rozumí ve společném zájmu urvat co to dá.

To ale není všechno. Podle Dovhomilji se Faltýnek potkával i se samotným šéfem jejich mafiánské skupiny, Michalem Redlem. Faltýnek a Redl se spolu domluvili, jak si rozporcují Prahu a její zakázky. Co připadne lidem od Faltýnka a co lidem od Redla. Samozřejmě tak, aby byli oba spokojeni a aby si co nejvíc namastili kapsy.

Tak si to shrňme. Je v tom STAN, TOPka a ANO. Všichni hezky spolu namočeni až po krk. Všichni do jednoho prolezlí korupcí, všichni do jednoho si porcovali Prahu a všichni do jednoho naprosto bezostyšně rozkrádali co to jen šlo. Tohle není Eldorádo. Tohle je Česká republika. A bude taková do té doby, dokud je už konečně nepošleme do prdele.

Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…