Sládek (SPR-RSČ): Křesťané a jiní extrémisté

27.05.2018 10:43

Původně jsem chtěl nejspíše jedinou pravdivou zprávu na síti o sobotním protestu v Brně a jeho důvodech nazvat úplně jinak.

Sládek (SPR-RSČ): Křesťané a jiní extrémisté
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Inspiroval mne však nějaký rádoby redaktor, rádoby objektivního média, která nestojí za to ani jmenovat, především proto, že nejen lhal, ale především prokázal, že vůbec neví ve které zemi a ve kterém národě žije.

Křesťané a jiní extrémisté se tedy sešli krásné sobotní odpoledne před divadélkem Husa na provázku, Zelný trh, Brno. I přes to opravdu hezké počasí, které mohlo být výmluvou pro většinu občanů, slunit se na zahradě nebo u přehrady, grilovat a předstírat, že je vše v pořádku, se sešlo dost těch, kteří si uvědomují závažnost situace a chmurné výhledy do budoucnosti. Opravdu hodně občanů, a to nejen z Brna a blízkého okolí, ale z celé republiky. Všem těm, kdo obětovali čas a cestovali i stovky kilometrů patří tímto můj dík, a především uznání za projev inteligence, předvídavosti a zájmu o osud celé společnosti. Je alarmující a lidé by se měli zamyslet nad tím, že do parlamentu se díky jejich hlasům dostala strana ohánějící se při každé příležitosti hesly proti islámu, přivandrovalcům a na obranu národa. Když však jde o něco zcela konkrétního, a nejen plané tlachání z bezpečí parlamentu nebo televizního studia, tak jsou zalezlí. Vždycky a jsou tak zbabělí, že jim nestačí ani poslanecká imunita.

Jenže jak popsat právě lidi, kteří veřejně dali najevo svůj názor a naprostou nespokojenost se současnou politikou samozvané české vlády i samozvané Evropské komise? Je to naprostý nesmysl prohlašovat, že tam byli křesťané a …….., protože tam byli jenom křesťané. Naše země, Češi, Moravané byli vždy vlažní ku víře, jak si stěžoval už papežský legát při husitských válkách. To však neznamená, že by křesťanství a jeho principy neřídily náš život bez ohledu na to, zda chodíme do kostela týdně, jenom o Vánocích, anebo jsme tam už nebyli dlouhá léta. Copak se nesnažíme řídit svůj život desaterem Božích přikázání? Řídíme, aniž si to uvědomujeme. Každá kniha, která se stala klasickým dílem má svoji inspiraci v Bibli, obrazy, ze kterých poznáme, co znázorňují, byl inspirován Biblí. Křesťanství nemusíme praktikovat, ale stejně jej prožíváme, a to i lidé, kteří se honosí svým ateismem. Jestliže je tedy křesťanství extrémismem, potom jsme extrémisty všichni.

Co je to ale za extrémismus, když jsme vychováváni nastavit druhou tvář a na kámen odpovědět chlebem?  Co je to za extrémismus, když chceme bránit svoje domovy, příští generace a svoji vlast? Evropa a její společnost jsou vystaveni útoku na samotnou podstatu její existence. Křesťanství se po dvou tisíciletích stalo pevností. Její hradby chtějí nepřátelé rozbít. A k tomuto rozbíjení slouží i tak zvaná multikultura. Než jsem zhlédl záběry z toho „divadelního“ představení, chtěl jsem se mu podrobněji věnovat. Avšak to, co předvedli “umělci“ mne naprosto šokovalo. Jediné otázky, které mi vytanuly na mysli byly, jak je něco takového vůbec možné, jak se někdo může k něčemu takovému propůjčit, je to ještě v pásmu normality, anebo to jsou devianti a šílenci? „Herečka“ předstírající, že je muslimka má zmuchlanou českou státní vlajku ukrytou na svých, u lidských bytostí intimních, avšak u ní nejspíše hojně navštěvovaných veřejných partiích, kterou potom vytahuje a znechuceně zahazuje. Další „umělec“ se úplně nahý povaluje po své partnerce. A další a další takovéto ohavnosti, které předčí i nejsprostší porno, nedobrovolně financují občané ze svých daní prostřednictvím státního a městského rozpočtu. Vyzývám občany, aby podepisovali naši petici pro okamžité ukončení financování takových deviantů, protože to skutečně devianti jsou. Zároveň by měly být této deviantní skupině a jejím obdivovatelům předepsány k náhradě všechny náklady za policejní asistenci, která byla masivně povolána, aby jejich deviantní chování zaštítila. Za zády policistů přitom toto „divadelní“ představení jednoznačně naplnilo skutkovou podstatu hanobení národa, rasy a přesvědčení přesně charakterizuje paragraf 355 trestního zákona písmeno b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání...

A hanobení státních symbolů, které je v civilizovaných zemích, kromě České republiky také považováno za trestný čin.

Celé toto „umělecké“ ztvárnění pokřivené reality je jednoznačně vytvořeno jenom proto, aby uráželo, špinilo a zkoušelo, kam až lze zajít v ničení národa a národních států. Jakmile se otočíme ke křesťanství zády a budeme takovéto útoky trpět, tehdy nepřátelé budou vědět naprosto jistě, že si mohou beztrestně nastolit svoje vlastní pravidla. A o to jim také jde. Buďme si však vědomi toho, že nic neskončí jen tím, že budeme živit hordy přivandrovalců, kteří pro něž naše zákony a pravidla budou jenom bezcenným cárem papíru, kterým se mohou vytírat stejně jako ta umělkyně českou státní vlajkou. Úpadek morálky, již dnes velmi výrazný se bude jenom prohlubovat. Dnes ještě pedofilní devianti závidí svým muslimským kolegům, kteří se žení s osmiletými holčičkami. Povzbuzuje je však, že úřady v sousedním Německu tolerují takové zvrácenosti. Jak dlouho bude trvat, že se i v České republice zvedne hnutí pedofilních deviantů, kteří nebudou požadovat vlastně nic jiného, než stejná práva, jako mají přivandrovalci muslimského vyznání.

Morálka společnosti je trhána na cáry každým dnem. Předsedou vlády je člen zločinecké organizace, který si vládu sestavil ze svých zaměstnanců. K moci se dere uskupení bezcharakterních prospěchářů, kteří by stejně oddaně, jako dnes svému miliardářskému bossovi, sloužili Hitlerovi nebo Stalinovi. Nástup diktatury je zcela zřetelný každému jen trochu myslícímu člověku. A těmto cílům slouží i tak zvaní umělci, kteří se právě tak prostituují s každým diktátorským režimem.

Takovou vládu musíme svrhnout, máme k tomu právo. Takovým zvrácenostem, které zaplavují média a divadla musíme všemi prostředky bránit, to je naše povinnost. Mlčet tam, kde bychom měli křičet dělá z lidí zbabělce, a zbabělost a poddajnost je jenom předstupeň otroctví.  

Převzato z profilu. 

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…