Soukromníci: Je nepřijatelné, aby mohl podnikat jen někdo

27.11.2020 13:57

Komentář na facebookovém profilu ke kompetetnosti vlády při řešení koronavirové krize

Soukromníci: Je nepřijatelné, aby mohl podnikat jen někdo
Foto: Soukromníci
Popisek: STRANA SOUKROMNÍKŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Živnostníci a malé firmy díky nedostatečné podpoře a naprosto chaotickým výstupům vlády ztrácí i poslední zbytky optimismu a hrají vabang. Havlíček s Blatným respektují systém PES a dávají naději, Hamáček tradičné straší a premiér pro jistotu mlží a vyjadřuje se především k vložkám zdarma.

Ve hře je také žaloba ze strany senátorů, která má naši plnou podporu a do vládních opatření může vnést další rozměr. Případný úspěch žalobců totiž definitvně pohřbí i poslední zbytky důvěry v kompetentnost vlády.

Je nepřijatelné, aby mohl podnikat jen někdo. Vláda musí umožnit, byť za přísných režimových opatření, otevřít všechny provozy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

18:09 Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

Předseda vlády Petr Fiala vystoupil v úterý 23. dubna 2024 s projevem na 3. summitu Zdravotnického d…