Soukromníci: Nepromarněme svou šanci. Pojďme k volbám a udělejme ten správný krok

20.10.2017 7:37

Už tento pátek a v sobotu se rozhodne o mnohém. O tom, kam bude směřovat Česká republika, jaké zde bude atmosféra. A také o tom, jaké podmínky pro svou práci a život budou mít soukromníci, jejich rodiny a zaměstnanci.

Soukromníci: Nepromarněme svou šanci. Pojďme k volbám a udělejme ten správný krok
Foto: Soukromníci
Popisek: Petr Bajer, předseda Soukromníků

Myslím, že po čtyřleté zkušenosti už nikdo nepochybuje – pokud budou u kormidla strany současné, naštěstí už dosluhující koalice, nebudou ti, kteří spoléhají na vlastní rozum, nebojí se nést odpovědnost a nechtějí, aby jim stát nařizoval a kontroloval čím dál více, mít pokoj nikdy. Smyčka se ještě více utáhne.

Jsme stavovská strana, ovšem s plnohodnotným programem postaveným na principu štíhlého a efektivního státu, který je občanům, živnostníkům i firmám partnerem. Spolu s občanskými demokraty jsme připravili konkrétní řešení – nepláváme, nemluvíme do větru. Víme jak dát věci do pořádku. A taky to uděláme – pokud nám s tím pomůžete.

Teď je potřeba udělat ten možná nejlehčí, ale o to důležitější krok. Přijít k volbám, zvolit hlasovací lístek s číslem 1 a kroužkovat kandidáty Soukromníků. Jedině takováto volba je zárukou toho, že zásadní témata trápící živnostníky a malé podnikatele, opět nespadnou pod stůl.

Přeji nám všem, ať se nám podaří naše dosavadní úsilí zhodnotit a budeme mít šanci se účinně bránit.

Petr Bajer,
předseda Strany soukromníků České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Den boje proti homofobii a transfobii není jenom dnes, ale každý den

17:04 Nerudová (STAN): Den boje proti homofobii a transfobii není jenom dnes, ale každý den

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k LGBT komunitě.