Stropnický (SZ): Chceme přezkoumat dodatečné povolení stavby golfového hřiště v Lipencích

25.06.2015 10:45

Náměstek pražské primátorky Matěj Stropnický vydal podnět k zahájení přezkumného řízení k rozhodnutí městské části Praha 16 o dodatečném povolení stavby golfového hřiště v Lipencích. Stropnický zde odhalil začátkem června nelegální průmyslovou těžbu štěrkopísků vydávanou před stavebním úřadem za golfové hřiště. Učinil tak během návštěvy městských částí na soutoku Vltavy a Berounky.

Stropnický (SZ): Chceme přezkoumat dodatečné povolení stavby golfového hřiště v Lipencích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Matěj Stropnický

„Rozhodnutí je neurčité a tedy nepřezkoumatelné, neboť dodatečně povoluje terénní úpravy, aniž by z výroku bylo patrné, jaké terénní úpravy jsou dodatečně povoleny. Zejména nejsou uvedeny žádné údaje o rozměrech, výškách či objemech terénních úprav ani jejich typové vymezení,“ uvedl náměstek Matěj Stropnický.

Rozhodnutí není podle Stropnického dostatečně odůvodněno a neobsahuje posouzení souladu dodatečně povolovaných staveb s cíli a úkoly územního plánování, politikou územního rozvoje a s obecnými požadavky na výstavbu.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…