TOP 09: Michal Pilař obhájil post krajského předsedy

24.06.2019 7:37

Pardubická krajská TOP 09 si po dvou letech zvolila nové vedení. Staronovým předsedou se stal projektový manažer Michal Pilař z Pardubic.

TOP 09: Michal Pilař obhájil post krajského předsedy
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Do nejužšího vedení delegáti sněmu dále zvolili pardubického zastupitele a primáře PKN Jiřího Skalického, podnikatele a radního ze Slatiňan Víta Steklého a oblastního manažera ve stavebnictví z Vysokého Mýta Miloše Fogla.

Připravit stranu na krajské a parlamentní volby, aktivizovat členskou základnu a zlepšit komunikaci úspěšné práce politiků TOP 09 veřejnosti. To jsou hlavní cíle znovu zvoleného předsedy krajské organizace Michala Pilaře. „Úspěch naší koalice ve volbách do EP potvrdil velký potenciál předvolebních spojenectví oproti drobení sil na středopravém spektru. Je proto naší povinností dál pracovat na našem koaličním potenciálu a snažit se nabídnout voličům v krajských a parlamentních volbách silný projekt, kvalitní osobnosti a srozumitelný program,“ uvedl krajský předseda Michal Pilař.

Sněm navštívil předseda strany a europoslanec Jiří Pospíšil, který naznačil vizi TOP 09 pro nadcházející období a informoval o situaci po volbách do EP. S aktuálními novinkami vystoupila také 1. místopředsedkyně a poslankyně Markéta Pekarová Adamová. Pozitivní a motivační slova pronesl místopředseda a senátor Tomáš Czernin a promluvili i další významní hosté - generální sekretář strany Terezie Radoměřská nebo člen předsednictva Jihomoravského kraje Tomáš I. Fénix.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…