TOP 09: Naši kandidátku v Praze podporují SNK Evropští demokraté

25.07.2017 6:31

Pražská organizace SNK Evropští demokraté se rozhodla, že bude v podzimních sněmovních volbách podporovat Karla Schwarzenberga a další kandidáty na pražské volební listině TOP 09. Vyzývá proto své příznivce, aby dali hlas TOP 09.

TOP 09: Naši kandidátku v Praze podporují SNK Evropští demokraté
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

„Považujeme TOP 09 za politickou stranu, která systematicky obhajuje členství ČR v Evropské unii a NATO, bojuje za ochranu demokratických principů, zachování občanských svobod i tržního hospodářství,“ vysvětluje Jiří Witzany, předseda pražské SNK ED, která samostatně ani v žádné koalici letos nebude kandidovat.

„Prosíme příznivce SNK Evropských demokratů v Praze: podpořte TOP 09. V těchto volbách může jít o každý hlas,“ dodává Jiří Witzany.

„Vážíme si podpory SNK ED a děkujeme za ni. Tato podpora opět ukazuje, že se na základním směřování České republiky umíme dohodnout a spojit s dalšími stranami. SNK ED je pátou politickou stranou, která vyzvala své příznivce a voliče, aby dali hlas právě nám,“ říká předseda pražské TOP 09 Martin Dlouhý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.