Talíř (KDU-ČSL): Chci zjistit zblízka, jaké jsou hlavní výzvy našeho kraje

15.08.2020 12:50

Začíná HEJTMANTOUR. Lídr TOP09 & KDU-ČSL František Talíř navštíví na kole více než 50 obcí v kraji.

Talíř (KDU-ČSL): Chci zjistit zblízka, jaké jsou hlavní výzvy našeho kraje
Foto: kdu.cz
Popisek: František Talíř

Netradičním způsobem začne kampaň koalice TOP09 & KDU-ČSL před krajskými volbami v jižních Čechách. Skupina dobrovolníků v čele s lídrem kandidátky Františkem Talířem vyrazí na více než 500 km dlouhou HejtmanTour po Jihočeském kraji. Na kolech objedou více než 50 jihočeských měst a obcí, kde se setkají s místními obyvateli.

„Mým cílem je být blízko všem občanům Jihočeského kraje a rozumět jejich problémům i tomu, co potřebují. K tomu slouží i HEJTMANTOUR, kterou otevíráme letošní krajskou kampaň. Chci na této nevšední cestě potkat co nejvíce Jihočechů, naslouchat jim a zjistit zblízka, jaké jsou hlavní výzvy našeho kraje,“ říká kandidát na hejtmana za KDU-ČSL a TOP09 František Talíř.

Celá akce začne v neděli 16. srpna v Dačicích. Během dvoutýdenní cesty cyklisté navštíví města a obce ve všech okresech Jihočeského kraje a každý večer budou v jednotlivých městech probíhat zajímavé kulturní a společenské akce. „Během jednotlivých večerů se v místech, kde budeme přespávat, uskuteční nějaký zajímavý kulturní nebo společenský program. Lidé se tak mohou těšit třeba na koncert v Benešově nad Černou v úterý 18. srpna, kde budu vystupovat společně s mými přáteli. V Prachaticích, Milevsku, Veselí nad Lužnicí a v Borovanech nás čekají cestovatelské besedy, ve Vodňanech a v Lišově zase zajdeme s místními probrat politiku u piva. HejtmanTour ale nebude jen o politice. V Truskovicích například zorganizujeme v pátek 21. srpna dobrovolnickou brigádu u místního sadaře,“ upřesňuje František Talíř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…