Urban (ČSSD): Čeká nás představení volebního programu

13.06.2017 11:20

Tento týden nejenom členy ČSSD, ale hlavně občany bude zajímat, jak bude vypadat volební program pro podzimní volby. Určitě bude sestaven týmem odborníků, ale pokud chceme, aby sociální demokracie měla šanci alespoň na úspěch a důstojnou prezentaci, musí se její PR oddělení napřed naučit svého předsedu a stranu lépe prodat.

Urban (ČSSD): Čeká nás představení volebního programu
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Generická přáníčka k významným dnům, nic neříkající a složité příspěvky na sociálních sítích proti Babišovi stačit nebudou.

Volič se musí umět ztotožnit s Bohuslavem Sobotkou (ale platí to i pro další lídry a lídryně) jako s člověkem. Voliče samotný program nezajímá, pokud je jenom na papíře a není prezentován danou osobností. Volič si musí umět představit, o čem by si s tím člověkem pokecal někde na ulici nebo v hospodě.

Co má rád, co nemá rád, co ho štve a co je jeho vášeň. To není jen o technickém nastavení marketingu – o tom, kolik dáme na kampaň, jaké budeme mít vizuály, co bude heslo – ten, kdo by nás mohl volit, si musí umět představit příběh a lidi, kteří jsou za hesly.

Ať už je to spravedlivě naštvaný jedničkář Sobotka nebo třeba rázná ženská odvedle Marksová. Lidé musí věřit, že oni jsou ti správní lidé for the job.

Bc. Aleš Urban, DiS., člen ČSSD Vysočina

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…