Valachová (ČSSD): Pomocný slovník "sportovního prostředí"

23.06.2018 17:49

Komentář na facebookovém profilu k situaci ve sportu.

Valachová (ČSSD): Pomocný slovník "sportovního prostředí"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně Kateřina Valachová

V souvislosti s některými výroky představitelů "sportovního prostředí" považuji za potřebné sestavit pomocný slovník, jak některým vyřčeným větám rozumět. Tedy:

"Sportovní prostředí" = Parta výborně placených funkcionářů ze špiček některých svazů či unií, určitě nezaměňovat za stovky tisíc nadšenců, kteří dělají pro sport za hubičku nebo rovnou zadarmo.

„Já si myslím, že ta dáma způsobila totální apokalypsu v českém sportu. Zničila to, co vznikalo spontánně v konsensu sportovního prostředí. “ = Dvacet let jsme si my, dobře placení funkcionáři, pěstovali kalnou vodu, aby na nás nebylo vidět. Dokonce i Sazku jsme dokázali položit na lopatky. A pak nám tu vodu někdo začne rázně čistit!

„Za obvinění České unie sportu proto mohou netransparentní podmínky, které nastavilo ministerstvo pod vedením ministryně Valachové.“ = Přestali jsme dostávat na ruku veřejné peníze bez veřejné kontroly. Tak jsme to zkusili jinak a oni nás ti zlí policisté klepli přes prsty.

„Když vzešla obvinění, všechnu vinu (Valachová) hodila na nás.“ = Když na ty naše čachry přišli, tak musíme najít jiného viníka. Variantní překlad: Já nic, já muzikant.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích