Vích (SPD): Chceme bezpečný kraj

01.08.2016 14:32

Koalice SPD a SPO v Libereckém kraji podala společnou kandidátku

Vích (SPD): Chceme bezpečný kraj
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Radovan Vích (SPD)

Koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) a Strany Práv Občanů (SPO) známější veřejnosti také jako „Zemanovci“, podala v Libereckém kraji společnou kandidátku do krajských voleb 2016.

Společná kandidátka Koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura a Strany Práv Občanů pro volby do Zastupitelstva Libereckého kraje byla podána. Lídrem kandidátky je Předseda Regionálního klubu SPD Libereckého kraje Ing. Radovan Vích a společnou prioritou programu koalice budou zejména celostátní témata jako zastavení diktátu EU, zastavení nelegální imigrace, podpora přímo zvoleného prezidenta nebo zrušení poplatků ČT pro seniory.

Kandidátka Koalice politického hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura (SPD) a Strany Práv Občanů (SPO) zahrnuje výhradně členy hnutí SPD a strany SPO. Lídrem koaliční kandidátky je Ing. Radovan Vích (SPD) z Liberce, dvojkou je Bc. Martina Sejkorová, DiS., (SPO) z Nového Boru, třetí místo zaujala Aranka Changová (SPD) z Maršovic a čtvrtý v pořadí je Jaromír Červenka (SPO) z Jablonce nad Nisou.

„Voliči na kandidátce najdou zástupce mnoha profesí, od podnikatelů, pedagogů, přes živnostníky a vedoucí pracovníky z mnoha oborů, až po řadové zaměstnance, invalidy a aktivní důchodce,“ prozrazuje lídr kandidátky Radovan Vích s tím, že věkový průměr kandidátky je 53 let. Nejmladším z kandidátů je 23letý Jan Přikryl z Víchové nad Jizerou, naopak nejstarším je 75letý důchodce Karel Novotný ze Smržovky.

Společným zájmem koalice je přitom zastavení diktátu EU, zastavení nelegální imigrace, podpora přímo zvoleného prezidenta nebo zrušení poplatků ČT pro seniory. „Chceme bezpečný kraj, a proto odmítáme kvóty na přijímání uprchlíků. Nechceme zřízení azylového anebo detenčního zařízení a odmítáme přijímání islámských fanatiků do našeho kraje. Naše volební kampaň bude hlavně kontaktní a věříme v náš volební úspěch,“ říká Vích.

Opomenuta ale nezůstanou ani regionální témata a cíle, k nimž patří například rozvoj infrastruktury a zvýšení kvality života zejména v okrajových částech kraje, dostupná a odpovídající zdravotní péče v nemocnicích a zdravotních zařízeních všem obyvatelům kraje i mimo krajské město a vyřešení úhrady finanční kompenzace a provedení veškerých sanačních úkonů a prací ochrany našich přírodních vodních zdrojů v celém jizerskohorském pásu ještě před započetím další těžby uhlí, jako důsledek plánovaného zvýšení těžebních limitů v hnědouhelném dole Turów – Bogatyně na přilehlém Polském území.

Převzato z profilu

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…