Vích (SPD): Nepravdivý billboardový souboj o voliče

15.09.2016 8:36

V Libereckém kraji v předvolební kampani sázejí letos politici a politické strany na čím dál větší billboardy a bannery. Do kampaně dávají letos strany miliony. Otázkou zůstává, kde na to vzaly finanční prostředky.

Vích (SPD): Nepravdivý billboardový souboj o voliče
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Radovan Vích (SPD)

V Libereckém kraji se objevily billboardy s předvolebními sliby a lživými hesly. ANO, bude líp ale jak komu. Nové silnice, hospic, doprava zdarma pro seniory a školáky, vyšší platy a nové lázně anebo nižší odvody z mezd. Někteří se chlubí, kolik kilometrů nových silnic se jim podařilo za čtyřletý mandát vybudovat, přitom se všeobecně ví, že se jedná pouze o jednu zrekonstruovanou přeložku o délce asi 400 metrů a to v místě, kde za uvedenou stranu srdnatý bojovník v první linii kandiduje do senátu. Tam mu postavili i jeden nový most z proklamovaných desítek na billboardech. Hospic se postavil a otevřel s velkou pompou téměř v posledním kraji v republice, a pokud dnes potřebujete někoho ze svých blízkých seniorů umístit do tohoto a podobných druhů zařízení, tak se připravte na pořádné martyrium spojené se sháněním a obtelefonováním známých. Další strana zase slibuje, že pro ně „čest není jen slovo“, přičemž lídr této strany má za sebou takové kauzy, že se z toho některé rezorty nevzpamatují již asi nikdy. Inu uvedené strany asi předpokládají, že si občané moc nepamatují. Billboardy jepičích politických stran s jedinou tváří, která ve skutečnosti vypadá zcela jinak, komentovat nebudu. Jedná se o projekt marnotratnosti s cílem kandidovat po několikáté do senátu bez reálných šancí dostat se do druhého kola. Ale komu čest, tomu čest.

Ve skutečnosti všechny tyto strany anebo osobnosti mají jednoznačně na svědomí veškeré korupční kauzy a zadlužení kraje včetně přebujelé administrativy na krajském úřadě.

Tak doufejme, že si tyto sliby již občané a voliči při krajských volbách uvědomí a rozhodnou se nikoliv podle lživých obsahů billboardů, ale podle svého zdravého rozumu tak, aby se konečně měli lépe. Politika nejen na krajské úrovni potřebuje nové tváře. Koalice hnutí SPD a SPO v Libereckém kraji toto svým voličům nabízí reálným programem a nikoliv nepravdivými sliby na billboardech.

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…