Vitásková (Úsvit-NK): Jestli si někdo myslí, že se vše zametlo pod koberec, tak u lidí určitě NE!

14.09.2016 16:41

Průběh 13.dne kampaně do Senátu – 13. 9. 2016

Vitásková (Úsvit-NK): Jestli si někdo myslí, že se vše zametlo pod koberec, tak u lidí určitě NE!
Foto: Daniela Černá
Popisek: Kandidátka do Senátu Alena Vitásková na zahájení kampaně v Ostravě

Těšila jsem se po jednodenní přestávce, že jsem zpět v terénu 

- Ranní káva – se protáhla na dopolední kávu s přáteli – seniory, patrioty Ostravska. Nebyly to vzpomínky na, ale informace jak se žije seniorům. 

- Pokračovali jsme na další jednání, příprava na prezentaci mého programu do Senátu.

- A pak již příjemná diskuse s voliči ve Staré Vsi nad Ondřejnicí. Byli jsme v časovém skluzu, ale setkání stálo za to. Mám radost a jsem si jista, že tito lidé mají zájem na tom, aby se z Ostravska stalo místo pro život mladých, aby jejich děti, vnuci tu žili spokojeně, měli pracovní příležitosti. Očekávají vizi pro Ostravsko. 

- Pokračujeme (tentokrát s větším skluzem) do Šenova, tam se setkáváme se zájemci o setkání na dvou místech. První místo setkání – před MÚ, příjemné posezení s lidmi, kteří se názorově neliší od těch, kteří nemají strach promluvit. Je to tristní.

- Druhé setkání v místní restauraci je opět velmi inspirativní. Lidé, se kterými jsem se setkala, toho vědí tolik, jak o podpoře obnovitelných zdrojů, „podivuhodných zákonech“, které tu lumpárnu podporovaly. Jestli si někdo myslí, že se vše zametlo pod koberec, tak u lidí určitě NE! 

- Všichni mi přejí úspěch ve volbách, a podporu. Jeden z diskutérů mi na závěr řekne: „držte si knoflík“ chvíli nechápu, pak dodá „přeji vám hodně štěstí, já jsem kominík“. Není to krásné?!

- Další z přítomných mě informuje, co se děje v Havířově – Šumbarku, údajně se tam stěhují imigranti. Nevím, přece by to vláda před obyvateli Ostravska netajila!!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…