Volfová (ČS): Poslanci zahodili referendum a vlezli do zadku Bruselu

04.05.2016 22:35

Když poslanci podle hesla "odvolávám, co jsem odvolal", vyřadili z programu již zařazený bod Referendum o vystoupení z EU, který na pořad protlačili poslanci Úsvitu, jasně ukázali, že jsou připraveni poslouchat Brusel.

Volfová (ČS): Poslanci zahodili referendum a vlezli do zadku Bruselu
Foto: red
Popisek: Mgr. Jana Volfová, Česká suverenita

Všichni ti, co včera hlasovali o zařazení bodu a dnes zjevně na nátlak svých stranických sekretariátů o referendu nenechali ani jednat, jsou zbabělci a zrádci. Nepřipustit ani diskusi o referendu v situaci, kdy se na nás valí miliony běženců, které chce Evropská komise přerozdělovat do všech zemí nebo si nechat zaplatit pokutu za jednoho běžence ve výši 6 700 000, což je celoživotní plat zdravotní sestry, je prostě ostudné.

Pokrytectví ČSSD, ANO a KDU ČSL, kteří stále mluví o tom, jak chrání naši zemi a pak svorně vlezou do zadku Bruselu, je zrůdné. Je třeba v krajských volbách ukázat jim všem, co si o nich opravdu myslíme. Krajské volby budou prostě REFERENDEM O VLÁDĚ a tohle referendum nikdo zakázat nemůže. Tedy zatím, protože pokud se nevzbouříme, nevymeteme tuhle vládu , nezavřeme hranice a nebudeme bránit naši suverenitu, tak  naši noví páni by příště už žádné referendum svým otrokům nevyhlásit nepovolili..

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…