Vostrá (KSČM): Co na to starosta Mariánských Lázní?

23.04.2014 10:55

Ráda jezdím do Mariánských Lázní. Jsou překrásné. V poslední době poslouchám stížnosti známých a tentokrát jsou velmi opodstatněné.

Vostrá (KSČM): Co na to starosta Mariánských Lázní?
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Jestliže se lidé jezdí léčit do lázeňského města, jestliže v tomto městě žijí občané, kteří svou prací vytvářejí určité hodnoty, dalo by se předpokládat, že v takovém městě bude i funkční nemocnice. Ke své hrůze však lidé zjistili, že k 1. květnu končí provoz interny, tedy už posledního lůžkového oddělení, které funguje 24 hodin denně. V nemocnici prý zůstane pouze několik ambulancí interny, chirurgie a lůžka následné péče. To, že jednatel nemocnice nehodlá věci zdůvodňovat, je tristním sdělením pro všechny. Je opravdu trestuhodné, že nemocnice o omezení interního oddělení informovala v dubnu pouze záchrannou službu. To, že šéf krajské nemocnice sdělí, že péče v nemocnici v Mariánských Lázních nefungovala již delší dobu a pacienti se přesouvají do Chebu a Karlových Varů, je konstatování, které nic neřeší. Ráda bych se zeptala, co mají asi pacienti dělat, když nemocnice v Mariánských Lázních nefunguje? Mariánskolázeňská radnice mlčí, příliš se jí nechce odpovídat na dotazy občanů. Prý se nemocnice v posledních letech dostala do katastrofálního finančního propadu. To ale nemusí zajímat všechny ty, kteří nemocnici ke svému životu či jeho záchraně potřebují. Do Chebu, Karlových Varů i Plzně je poměrně daleko. A lázeňské město by si fungující nemocnici jistě zasloužilo.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …